Fredag - hundfjället.

Är i Sälen med min mor nu, ska snart sova men tänkte bara skriva lite först. 

Idag åkte kag skidor för första gången på 6 år, vi fick hyra en hel utrustning åt mig för mamma har sålt/slängt allt jag hade förut. Det var faktiskt roligare att åka skidor än vad jag minns, jag måste bara lära mig att skära rätt med skidorna i backen sen så kommer jag få egna skidor igen när jag känner mig säkrare i backarna också. Så beroende på hur det blir med Grekland resan så kommer jag kanske följa med mamma, janne och några mer till Vemdalen i påsk. Men en sak i taget, imorgon ska jag träffa bästa Elina och åka med henne på eftermiddagen antagligen, och kan ju kanske hoppas på en liten spontan utangång på kvällen sen om jag orkar det. Måste ju testa på hur kroglivet i en skidort är också. 

Men nu blir det att kolla klart på filmen och senare sova. Upp tidigt imorgon och hoppa i skidkläderna för ännu mer åk. 




Lite bilder som jag har tagit, andra och tredje bilden är utsikten från våran stuga, ca 500m till backen! 👍

Måndag - mcm.

Återigen så är det dålig uppdatering här, men mitt internet är fortfarande inte igång för att Telia är idioter. Men imorgon så ska dom komma och fixa det, hoppas jag. 

Har i alla fall hänt en del, kanske inte sånt som jag delar med mig av här. Men kan säga som så att det varit mycket och åter mycket drama i helgen. Men en del har löst sig och jag har umgåtts med fina vänner och spelat Call of duty: ghost för första gången. Vet inte om det var hiss eller diss, men ska testa det lite mer när jag får chansen och sen säga vad jag tycker. Sitter i alla fall hemma hos min syster nu och kollar på Paradise hotel, som vanligt. Har ritat lite, och tagit mig vatten över huvudet när jag försökte rita av snyggaste mannen på jorden typ. Nu blir det dock att kolla vidare på tv och sen försöka sova tidigt. 


Cakedup är namnet på Oscar Wyldes och en annan killes band kan man väll kalla det. Tycker ni ska lyssna igenom deras låtar på Soundcloud, dom är grymma! 🍰⬆️ ❤️ 

Fredag - för tidigt.

Sovit hemma hos syster i två nätter nu, trots att vi sover på en soffa så har jag sovit förvånansvärt bra förutom inatt. Har vaknat till och från hela natten och när jag vaknade för någon timma sen av att Hannah petade på mig så kom vi underfund med att det är på grund av fullmånen som jag inte kan sova ordentligt. Och nu kan jag inte riktigt somna om för jag har jätte ont i magen.

Vet att jag sa att jag ska bli bättre på att uppdatera här. Men det är lite smått svårt när Telia har tabbat sig med mitt internet så det inte har hoppat igång än, dom kom med förklaringen att signalen inte går fram till min lägenhet alls. Så jag hoppas dom kan fixa det snart för jag känner inte riktigt för att gå utan internet nu när min surf på telefonen också är slut. Känner i alla fall att jag inte har sådär jätte mycket mer vettigt att skriva, mer än att jag älskar min bonus familj. Min syster är underbar, och min lillebror likaså även fast han är mycket yngre än mig så är han väldigt beskyddande och det uppskattar jag mer än något. Sen för att inte glömma bästa bonus pappa, inte en tråkig stund i det här hushållet. Men jag ska försöka vila upp mig nu så jag inte mår allt för dåligt senare när jag ska på möte.
Kram


En bild syster tog på krogen i onsdags ✌️ Ska tatuera in texten någon gång snart, är madly deeply in love i killen som har en liknande tatuering. Kommer dock aldrig få träffa honom, så jag kan fortsätta drömma om honom 😘

Lördag - öm i kroppen!

Nu var det de där med att hålla lågan brinnande. Men har haft en del att göra i veckan, och mitt internet har inte hoppat igång än så därför har det inte blivit så mycket bloggande. Men det blir de ändring på. 

Igår var i alla fall en bra dag, har ärligen kunnat sova ordentligt för. Hade födelsedags fest för Danne igår, som fyller imorgon, och det vart bowling och god dricka med trevligt sällskap. Träffade lite nytt folk som var trevliga, och jag hade jätte roligt. Kvällen avslutades dock tidigt för jag var trött och öm i kroppen efter bowlingen, så idag gör ryggen jätte ont och av någon anledning har jag träningsvärk i rumpan. 

Sitter just nu hemma hos bästa bonus familjen och tar det lugnt, får se vad kvällen bjuder på ikväll. Blir väll något roligt impulsivt som vanligt. Ska i alla fall lägga mig och läsa lite medan syster rollspelar. Ni hör nog av från mig imorgon eller så, om det händer något spännande ikväll. Annars så kommer jag nog bara vara tom i skallen och inte kunna skriva något. See ya'

Midnatt.

Jag vet inte vad jag ska skriva, känner egentligen inte för att skriva alls men måste göra de för att hålla lågan brinnande. Brukar oftast komma på något så fort jag börjat skriva. 

Nätterna börjar bli jobbiga igen, mardrömmar kommer titt som tätt och jag vaknar oftast med panik mitt i natten. Jag vet inte vad jag ska göra för att få det att bli bättre. Igår natt somnade jag inte förrän fem någon gång och den sista timmen fick jag ligga med öronproppar för att inte tänka på alla ljud som var runtomkring. Ska väll gå till Apoteket imorgon och köpa sömntabletter eller något, även fast jag egentligen inte kan eller får äta dom för det är laktos i. 

Fick i alla fall paket från Kina idag, mina efterlängtade väskor som jag beställde för ett tag sen. Båda två är ursnygga! Ska ha den ena till när jag väl skaffar en iPad för den passar perfekt till det, och den andra blir min partyväska. Fick även armbandet från Ungcancer.se som jag beställde förra veckan, ska bära det varje dag till minne av min Magnus som förlorade sin kamp mot cancern för snart två år sen. Det är kvällar som den här som jag saknar honom som mest, men han står i fönstret bredvid mig och vakar över mig när jag sover. Vill bara säga att jag älskar dig så oerhört mycket Magnus, och du är otroligt saknad. Jag säger det till och med högt för jag vet att han är här med mig. Men nu innan tårarna blir för jobbiga att hålla tillbaka så ska jag försöka sova och hoppas det inte blir som igår. 

Någon dag.

Har huvudvärk från helvetet, så orkar inte skriva så mycket. Men har i alla fall haft en bra dag, åkte till bästa Emma efter jag hade vaknat och fixat mig. Innan jag åkte fick jag dock skit av bostadsägaren för något som jag inte ens gjort. Någon har tydligen klagat på att det luktar rök i trapphuset och han som äger bostaden tror ju direkt att det är jag, för jag är ju absolut den enda i huset som röker och har vänner som röker! Alltså blir så trött på folk som antar saker, liksom han är vuxen och tar saker för givet istället för att inse fakta. Men skit samma, lugnade i alla fall ner mig när jag kom till Emma. Vi drack kaffe och snackade skit som vanligt, men mest pratade vi om tatueringar och vad jag skulle kunna göra för att fixa ordning mina. 

Ligger i alla fall hemma i sängen nu, kollade på paradise när jag kom hem och den här veckans avsnitt är verkligen spännande! Paow och Jeppe har båda åkt ut, och Samir är tillbaka (yeey), spelar Samir och AK (som är detektiver nu) sina kort rätt så förblir det så. Men listar dom ut vem "mördaren" så kommer dom tillbaka och det hoppas jag inte dom gör. Ska dock sluta kolla Twitter när jag kollar på paradise, folk som spoilar allt. Men nu ska jag stänga dom blå och försöka sova trots min huvudvärk. Önskar er en goder natter. 

Paradiset.

Paradise hotel är igång igen, och nu blir det blodigt allvar. A-K är tillbaka och fått reda på allt som hänt, jag kan personligen säga att jag vet hur Aina känner sig just nu eftersom hon hade lite rajtan tajtan med Niklas i poolen efter att A-K åkte ut. Och Jeppe åkte nyss, det var lite oväntat och Paoow grät som en liten flicka. Men nog om det nu, antar att halva Sverige kollar på det så är ingen ide att skriva ut allting här. 

Sitter som sagt och kollar på paradise hotel, men har inte spenderat hela dagen framför tvn. Vid fem ungefär så kom Filip in hit, så vi satt och kollade på tv, pratade och hade allmänt roligt. Skönt att ha någon att umgås med istället för att gå runt i cirklar här hemma. Så imorgon ska jag hem till bästa storasyster Emma och dricka kaffe och snacka skit. Idag har jag i alla fall bestämt med mamma att den 23e åker hon och jag upp till hundfjället för att åka skidor. Var ungefär 7 år sen jag åkte skidor sist, och 10års jubileumet för min skidolycka står för dörren, så får se hur det här kommer gå. Men man ska inte måla fa-an på väggen som min underbart kloka vän Mollidie sa, kolla in hennes blogg förresten. Den är awesome, http://www.nattstad.se/missmollie
Men nu är allt drama på tvn slut, så jag ska försöka nanna kudden. 

Lördag.

Känner inte riktigt att jag har något vettigt att skriva idag, idétorka. 

Har inte gjort så mycket idag, vaknade runt halv två tror jag. Somnade ganska sent på grund av en film som gick på typ trean, Spider Mike hette den. Vart lite smått förvånad när det helt plötsligt spelades en svensk låt mitt i filmen typ, men det hade sin förklaring regissören var svensk och Peter Stormare var med.  Vart i alla fall att gå ner på stan och tog ett varv på systemet efter jag hade vaknat, köpte en öl son jag letat efter ett tag. Kommer inte ihåg vad den heter, men det är i alla fall en körsbärs öl. 

Efter stan så gick jag hem och la mig under mitt sköna täcke tills jag studsade upp och kom på att jag glömt lämna in filmerna jag och Rasmus lånade förra helgen som skulle vara inne före sex, klockan var kvart över sju när jag lämnade in dom. Men som tur var så slapp jag betala för att dom var någon timma försenad. Sen har jag spenderat resten av kvällen med OmOm och Inut som kom på besök och hade med sig en kaka, var skönt att få träffa dom efter att jag inte träffat dom på några månader. Satt och pratade lite strunt om det mesta och åkte en sväng till max för att äta. Men dom åkte för någon timma sen, så nu ligger jag och kollar på tv, men känner att ögonen börjar bli lite för tunga så jag ska stänga dom nu och sova. Önskar er en godnatt. 

Trötthet.

Nu får det vara slut på det här. Det första jag ska göra på måndag är att gå till vårdcentralen och se vad det är som pågår med mitt hjärta och min kropp överlag. Kosta vad det kosta vill, men det är otroligt tröttsamt att få hjärtklappningar varje gång jag äter. Det försvann för någon vecka sen, efter jag haft det varje dag i tre månader, men nu har det kommit tillbaka igen och jag orkar verkligen inte med det. En del säger att det är normalt, att jag har en normal puls och har en normal hjärtrytm. Men jag tror inte riktigt på det för det är inte meningen att man ska känna hjärtat slå genom bröstet som om det sitter utanför kroppen och ligger i ens hand och slår. 
Let's put an end to this once and for all!

En värmande tanke

You don't know what you got until you're missing it alot.

Det är lite smått sjukt hur mycket man kan sakna en person. På tolvslaget tänkte jag på alla dom änglar som lämnat våran jord och hur mycket jag saknar dom änglar som fanns vid min sida. Jag sände både en och tio tankar till allas familjer och önskar att sorg var något man aldrig ska behöva känna och att något som döden aldrig fanns. Bild fragment från begravningar spelas upp i mitt huvud, att se någon ta farväl av en förälder eller av ett barn gör verkligen ont i hjärtat. Att se hur älskad personen verkligen var och fortfarande är, gör ännu ondare, jag trodde aldrig att sån smärta skulle orsaka mig eller min familj. Men jag antar att även det drabbar dom bästa människorna. 

Innan jag stänger mina blå för den här kvällen vill jag bara återigen sända en tanke till alla familjer där ute som förlorat någon nära. Glöm aldrig att det är såna här tider som för oss närmare och visar vilka som är värdiga en plats i ditt liv, även fast det inte ska behövas något tragiskt som döden för att få oss att inse det. 

Och till mina änglar där uppe, 
i will always remember you, 
forever in my mind and heart ❤️

2013 till 2014

Jag skrev nyss ett ganska långt inlägg om mitt gångna år, men eftersom jag gör det från telefonen så fick den för sig att stänga ner appen innan jag ens hann lägga ut det. Så nu orkar jag inte skriva lika mycket igen. Hoppas jag snart får igång mitt internet i lägenheten så jag kan skriva från datorn istället. 

Men som jag skrev i förra så har 2013 övergått till 2014, och året har varit fyllt med både bra och dåliga stunder. Det har hänt en hel del sen jag skrev sist och dom senaste månaderna har varit till mestadels fyllda med sorg och allting började när jag förlorade en kusin till änglarna. Man tror att det är då vänner ska finnas där som mest, men det är då som man märker vilka ens riktiga vänner är. För någon vecka sen fick jag i alla fall tillbaka en av mina käraste vänner Lizette efter att i månader gått runt och ogillat varandra på grund av ett misstag jag gjorde. Men alla är vi inte Guds bästa barn och jag gör också fel, men man lär sig av sina misstag och får stå sitt kast. 

Som alla säger efter nyår, "det här är mitt år", så ska jag göra det till mitt. Körkortet ska tas, i mars åker jag till pappa, i maj ska jag se Metallica, Slayer och Ghost med min mamma, moster och Magnus, i juni är det Bråvalla som jag ska spendera med dom alla finaste vännerna jag har och sommaren avslutas väll som vanligt med skogsröjet. Jag hoppas det här året kommer vara fyllt med händelser och jag ska göra mitt bästa för att må bra, känner små vibbar av förändringens vindar och det känns bra. Det här inlägget vart ganska långt, och för att ni ska orka läsa allting avrundar jag nu. Ska bli bättre på att skriva så kommande inlägg inte blir så långa. Men ha det bra till nästa gång och njut av vad livet har att ge, borsta bort allt tråkigt och minns det roliga - du har bara ett liv och det är för kort för att ångra.