When the sun sleeps then i'm awake

Har gått på stan hela dagen med älskade kusin. Vi har bara gått från butik till butik, vi tog typ "mina" affärer först. Sen så har vi gått lite i hennes också. Letade förbrilt efter en klänning hela dagen, var inne på Rio två gånger och prövade samma klänning. Den var skit snygg, men ingenting jag skulle tänka mig att ha på mig någon mera gång. Vi åkte också till gammla stan och kollade där, men hittade ingenting. Var till och med inne på Saturn return men där fanns det inte heller någonting. Sen när vi går tillbaka mot plattan kommer jag på att Carlings kanske har klänningar. Och med den turen som jag har, så hade dom såklart det! Och det var inte lite snygga klänningar dom hade heller. Hittade två stycken som jag gillade staaaarkt. Men den ena var lite för mörk för min smak så skulle jag tagit den kunde jag lika gärna köpt en helt svart. Så det blev en skit snygg grå klänning med färg glatt tryck. Men efter det åkte vi hem och lämnade grejorna och sen åkte in igen för vi skulle träffa min älskade vän Stosse som jag inte träffat sen sommaren 2009. Vi satt och jäste i solen vid plattan. Sen får jag syn på Adam och ringer honom för jag inte orkade springa efter honom. Och svaret jag får var fan klockrent "du har 5 sekunder på dig att berätta vad du vill" sen sa jag ju att det var jag och då blev det annat tonläge på pöjken. För jävla gullig han är alltså. Men var inte med honom så länge, han skulle hem och dricka sitt kaffe. Så det va stor del av min dag, fotade massor men det orkar jag inte lägga upp. Men nu ska jag fixa ordning sängen och lägga mig och glo film. Slänger upp en bild på min klänning bara för att jag kan.

Kisses.

If we're going out, we go out in style

Nu är jag i stockholm då. Sitter och kollar på total blackout med moster och kusin. Idag har det varit en sjukt awsome dag, med tåg resan borträknad då, har ju träffat bästa adam. Verkligen underbart roligt kille alltså. Hans rageanfall på en tjej som var på plattan och sen hans random kommentar alltså "kaffe skulle sitta fint" - Adam Davies. Måste ses någon mera gång, klockren kille alltså. Skulle egentligen shoppat men ville inte plåga Adam med att gå in på tjej affärer. Köpte glass till honom, bara för att jag är så snäll. Imorgon blir det stan igen i alla fall, och då är inte Adam med så då kan jag och Jossan shoppa loss. Sen blir det kryssningen och sedan hem. Vill egentligen inte åka hem, men men finns ingenting att göra åt det. Men nu ska jag kolla klart och sen kanske bara chilla med musik som Adam ska länka. Nu blev det väldigt mycket Adam märkte jag, en gång till Adam. Haha. Meeeeen!

Kisses.

I've been waiting for a sunny day

Idag har det varit soligt och skönt. Det var bra för jag, mamma och morfar har ju varit inne i Katrineholm och kollat på Team gabriel när dom var och sjöng i stadsparken. Det var jätte bra och jag tog massa kort. Men orkar inte lägga upp dom här så dom finns några stycken på bilddagboken (scenehckid). Sen åkte vi hem och käkade och så åkte jag ner till Vingåker och träffade Elin en stund och kom precis hem. Fotade mina råttor lite också och fick några söta bilder. Kanske lägger upp någon bild. Men imorgon åker jag i alla fall till stockholm och ska gå på stan med min lilla söta kusin när jag kommer dit. Fast först ska jag och lämna väskan. Den är lite för stor för att gå och skjuta på. Måste hitta någon som kan köpa cigg till mig också, annars kommer jag inte klara mig tills jag ska träffa Adam på tisdag. Inte ens säker på att han kan köpa åt mig. Men nu ska jag kanske ta och slå på en film eller något och sen lägga mig. Åker kl. 14.02 imorgon så folk kan gärna få vara sociala med mig på tågresan för jag kommer garanterat ha tråkigt.

Edit: Körde lite bil idag också, mamma sa åt mig att sätta mig bakom ratten när hon kom och hämtade mig hos elin. Och det gick väl sådär. Är inte riktigt van vid att köra än, är trots allt rädd för att köra bil. Men bättre lycka nästa gång.

Kisses.

Blinded in chains

Nu är jag hemma i Vingåker. Började precis kolla på körslaget (spelar in), och team gabriel tabbade sig i alla fall en kille som sjöng solo i början gjorde det. Men dom rättade till det snabbt! Hoppas dom lyckas ta igen det på andra låten dom får köra. Vill verkligen inte att dom ska åka ut, har röstat tre ggr nu. Och imorgon ska jag ju och kolla på dom i stadsparken och hoppas på att få träffa Rasmus det var så länge sen. Men i alla fall har dagen varit fett seg. Bara suttit hemma hos mamma och jannes kompisar. Och dom satt bara och pratade skidor, det var tråkigt. Sen somnade jag i bilen hem. Ahjuste, måste köpa ny bur till råttorna kanske! När jag kom in i rummet med mat till dom såg jag Winky utanför/uppe på buren. Han hade lyckats ta sig ut och det är inte bra. Så ska och kolla till dom nu.

Kisses.

When the sun gave up the sky, carrion.

Har inte blivit mycket skrivande denna månad. Har haft fullt upp, och ibland helt enkelt inte orkat skriva. Men tänkte meddela i alla fall att jag lever och så. Skolan är fortfarande skit men det kämpar jag mig igenom. Ska ha ett möte veckan efter lovet med Pella och Sofia, prata om att gå om tvåan som jag mest troligast ska göra så jag kan göra om alla uppgifter från början med orken i kroppen. För just nu så finns den inte över huvudtaget. I alla fall, förra helgen var jag och färgade håret och kollade på Körslaget. Vilken upplevelse det var, skulle vilja åka igen. Får se hur det går för dom imorgon bara. Hoppas dom går vidare, kommer rösta som vanligt. Men på måndag åker jag till stockholm då. Och på tisdag blir det stan och träffa Adam. Ska se om lil sis vill träffas också, det hoppas jag. Saknar henne. Sen på Onsdag - Torsdag - Fredag blir det kryssning med mormor, moster, josefin och hennes kompisar. Och sedan tillbaka till Vingåker/Norrköping. Sen är det skola igen, fast på tisdag. Ledig på måndag men då ska jag och Nella plugga lite hade vi tänkt. Har tagit med så mycket som möjligt, typ matte svenska och engelska. Dock glömde jag min macbeth bok i matsalen igen så kan inte direkt läsa den. Men får kolla om den finns att låna kanske eller läsa på internet. Men nu hade jag tänkt gå och lägga mig kanske kolla om det är något intressant på tv först. Be älskling snällt att koppla tvn till datorn så jag kan kolla lite förhäxad. Det är sånt som märks.  Men glad påsk på er alla.

Kisses.
Edit: På söndag blir det Live konsert med Team Gabriel, stadsparken i Katrineholm med mamma och janne. Dom kommer och hämtar mig på morgonen, så imorgon ska jag packa och städa hela dagen hade jag tänkt mig. Sen blir det att vila upp mig inför tågresan till stockholm.

This is what the edge of your seat was made for..

Kanske man ska ta och upd8a då. Har inte gjort så mycket i veckan, Felicia har sovit hos mig och så. Sen igår var jag med Lois, Ante, Henry, och Ludde. Det var lite roligt. Sen idag så är jag då hos älskling. Har suttit nere i vardagsrummet/matsalen och pratat med hans mor. Det var riktigt trevligt, får ut ganska mycket att våra samtal. Tycker om henne riktigt mycket. Ah, sen kollade vi på körslaget också. Och Team Gabriel gick vidare som vanligt. Så nästa helg blir det min tur att sitta där och kolla live. I alla fall, denna vecka händer inte så speciellt mycket heller. Men på fredag åker jag till Vingåker, sen lördag blir det att färga och klippa håret. Men jag har ännu inte kommit på hur jag ska klippa. Men det kommer jag väl på så småning om.

Ahjuste, för att avskärma lite från övre texten så har jag kanske fixat så andre sångaren i Skitarg ska komma och ha clinic på min skola, är inte det awsome or what?! Ska prata med våran rektor (som också var han när han gick på rytmus i stockholm) på måndag och ge henne hans mail så hon kan höra av sig till honom och så. Så himla happyface om det blir så alltså! Hoppas verkligen på det, för de skulle vara kul och se honom/dom där. Men nu ska jag avrunda det här och sätta mig och göra ingenting och lyssna på när älskling pratar med sina kompisar och spelar.