Gehör och musik lära.

Har gemu just nu. Men det är lite tråkigt så jag domnar typ snart. Om man räknar bort som gånger jag gick tillbaka och la mig i sängen så gick jag upp 05.50. Det kändes lite pointless faktiskt. Men jag gick upp for real när klockan var 06.30. Sen när jag slutat den här lektionen så har jag FH håltimma så sätter mig nog i matsalen. Men nu slutar vi, en kvart tidigare.

Kisses.


Tårta, presenter och mat.

Idag har min moster, kusin och Lea varit här. Dom firade mig idag eftersom dom inte kunde vara med i onsdags. Så vi har ätit tårta, suttit och pratat och ätit god mat. Tagit det hyfsat lugnt idag eftersom jag var på krogen igår med Kimon. Och jag tror inte jag haft så roligt på länge. När mamma skjutsade in mig till stan igår så åkte jag till Kimons farbror först, för krökade lite. Kan ju inte gå till krogen spik nykter. Så vi drog till Harrys lite senare på kvällen, och där var det drag. Var lite segt till en början, men sen när jag hade fått i mig en öl så blev det roligare. Jag träffade massa roligt folk också, Linus, Tom, Sandra, Peter och så Ellen och min syssling Sofia. Kimon fick mig att dansa också, han drog upp mig på podiumet. Tydligen så var det många som kollade på mig, mest killar. Så var det en kille som började dansa i min takt kan man säga, det var lite skoj faktiskt. Fick hjälp upp på podiet av en kille som jobbade där, för jag hade lite svårt att komma upp på grund av mina tighta byxor. Mamma kom och hämtade mig vid 2 och vi skjutsade hem Sofia och hennes kille. Däckade direkt när vi kom hem och sov sen gott och vaknade av en nys attack. Men nu ska jag kolla lite på Schindlers list, inte sett den sen Vidåker, sen ska jag sova. Imorgon åker jag tillbaka till Norrköping, och hoppas Filip kan sova hos mig.

Kisses.


God mat på Butlers hörna.

Nu är man 18 bast då. Redan köpt mitt första cigg paket och tagit en öl på Olearys. Telefonen har inte fått vila så mycket idag, har varit folk som skrivit på Facebook hela dagen. Fått gratulationer från alla håll och kanter. Mamma mormor morfar och Janne har varit här också. Har fått presenter, och min efterlängtade nalle tårta. Fick en underbar present av mamma, samma som Erika fick förra året: få gå in till vargarna på Kolmården. Så det ska jag få göra den 11 december. Fick 2000 kr på Ikea också, så blir att köpa möbler. Men nu ska jag njuta av värmen under mitt täcke, för det är jätte kallt i lägenheten. Och det är ett plus att täcket luktar älskling. Vaknade bredvid honom i morse, och det var nog dagens present.

Kisses.
P.s Grattis till: Petter, Joel, älsklingens pappa, Leah, Jesper, Alvar, och Mia som också fyller år idag.


Skola, fika och snack.

Hemma igen efter att ha varit bort hela dagen. Gick till skolan som varje dag, var där hela dagen och sen drog jag och Felicia hem till Nella och tog en kaffe och Felicia fixade till sin tatuering. När Felicia åkte hem drog jag till Emma, vi satt och snackade lite som vanligt. Från heminredning till löshår. Sen ringde en kompis till min granne Malin som jag skulle öppna åt när han kom för han ska låna Malins lägenhet ett tag och har bara nyckel till överlåset. Så nu sitter jag här och funderar på att ta något att äta medans jag kollar på body of proof. Imorgon åker jag till Vingåker/Katrineholm över dagen bara eftersom jag har skola på fredag. Men nu ska jag kika i frysen efter något gott.

Kisses.


Värdelös.

En låt av Anton och Affe som passar väldigt bra in på mig just nu. För just nu känner jag mig så jävla värdelös så det nästan är pinsamt. Visst man ska inte sitta och tycka synd om sig själv, och det gör jag inte heller. Är bara jävligt förbannad på mig själv som vanligt, men jag får skylla mig själv helt enkelt. Missade tåget för jag är dålig på att hålla tider, jävligt dålig, så nu stannar jag i Norrköping i helgen. Pallar inte åka hem, kommer bara bli mer skit då. Så nu ska jag ta mina grejor och åka hem igen.

FTFW.


Regnigt skit väder.

För sov mig i morse, det var inte okej. Blev lite ledsen i ögat på mig själv. Måste verkligen ta mig i kragen och börja gå upp direkt på morgonen när klockan ringer istället för att tänka att jag kan ligga kvar en liten stund till. För det brukar oftast bli en timma eller två, och det är inte okej. Som mamma alltid sa när jag var liten: det går inte att för sova sig när man ska ut i arbetslivet, för då blir man av med jobbet. Så jag ska verkligen, verkligen, skärpa till mig. Men dagen i övrigt har varit ganska seg men ändå chill. Svenskan var roligast, vi fick göra en nytolkning av en gammal grekisk myt. Min grupp valde myten om Echo och någon mer, kommer inte ihåg vad han heter. Och den vart ganska najs faktiskt. Så vi ska fortsätta och renskriva den imorgon. Gick till banken efter skolan och fixade så mitt CSN kommer in på mitt konto istället för mammas när jag blir arton, som är om 13 dagar. Men nu ska jag i alla fall ta något litet att äta och sen packa och städa lite.

Kisses.


Grey's anatomy & body off proof.

Kände för att blogga lite. Har blivit lite bättre på det nu när jag har ifånen och kan blogga vart jag än är. Dagen har varit väldigt seg, var jätte trött hela dagen och blev övertrött sista lektionen. Stack ner på stan med älskling och tog en fika. Sen gick vi hem och la oss för att kolla på film, men då säckade min dator ihop lite. Den är nog lite trött på mig för jag inte stänger av den. Så vi fick kolla på tvn. Filmen vi kollade på hette Benjamin Button (och någonting innan som jag inte kommer ihåg). Efter filmen la vi oss bara och myste och zappade genom kanalerna. Nu ligger jag i alla fall ensam i min stora säng och kollar på body off proof. Älskling åkte hem för en timma sen ungefär. Men nu ska jag kolla klart på tv och sen gå och lägga mig.

Kisses.


Träning är bra för själen.

Är hemma i Vingåker nu, men bara tills imorgon för då ska jag till ortopeden för att få ilägg till mina fötter så jag kan få någon ordning på dom. Skönt att få bort lite av smärtan i alla fall. Ska försöka se vad man kan göra åt mina tår också. Men det är en annan historia. Följde med mamma på träningen idag, och det är riktigt skönt att vara igång igen. Så på fredag ska jag på't igen. Och tyvärr så ska jag till tändlakaren då också för att ta bort tandsten, inte lila skönt. Men nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på tv.

Kisses.