Origentering är ingenting för mig.

Hade min första gymnastik lektion idag. Vi origenterade ut i skogen. Vi blev uppdelade i grupper, sen skulle två i gruppen gå ut i skogen och sen skulle en stanna kvar där. Och det blev jag som vart forever alone. Slutade i alla fall efter den lektionen, så nu sitter jag på bussen till resecentrum och ska möta filip. Sen blir det hem och ta det lugnt.


Ny ägare av ifåne.

Sitter i Södertull och väntar på Emma. Dagens planering är att ta en fika och gå på stan med henne. Så nu medans jag väntar på henne tänkte jag berätta att jag skaffat mig en iphone och är jätte nöjd med den, bloggar från den nu. Blev så happyface när Martin från 3 ringde och berättade vad jag fick göra med reklameringen. Men nu är emma här så bloggar mera sen.


Blandade känslor.

Kom hem till sverige igår, blev jätte sent för dom strejkade på flygplatsen. Så mamma och jag var inet hemma fören kl. 04.15. Somnade strax utanför stockholm och vaknade när vi var hemma, sen gick jag och la mig igen. Hade ju tid på vårdcentralen kl. 08.45 idag, så blev inte många timmars sömn. Och det gick bra med proverna och det. Så jag kunde åka hem och sova lite till. Men vi har i alla fall haft det verkligen jätte bra i Grekland och jag längtar redan tillbaka, så jag ska försöka åka ner en månad nästa år. Imorgon ska jag i alla fall till Rejmyre på återträff med dom som jobbade på skogsröjet, och sen på söndag ska jag hem till Filip. Sen måndag ska jag och kolla vad jag får för telefon och sen ska jag kolla jacka med. Behöver en ny vinter jacka. Nu är det i alla fall blandade känslor, min riktiga morfar ringde nyss och det var lite jobbigt. Han vill träffa mamma, och när det kommer till att han vill träffa mig så vet jag inte riktigt om jag vill det faktiskt. Men nu ska jag i alla fall ut och röka och försöka hitta Leona.

Kisses.


A boy painted red

Bloggar lite snabbt från Grekland. Mamma är och tränar så jag passar på att sätta mig vid datorn en stund innan jag går upp och duschar och så. Ska till Pefki ikväll för att hälsa på farmor och farfar. Det ska väl bli kul att få träffa dom igen, men atm så är jag lite bitter men det får man vara när man har brännt ryggen, benen och bröstet. Ja, jag suger på att sola! Och alla har rätt, jag kan inte bli brun jag blir bara röd. Men jag hoppas det går över snart, får smörja in mig extra mycket imorgon. Kommer i alla fall hem till Sverige på torsdag, men kommer inte till Norrköping fören söndag. Saknar Filip och Hannah jätte mycket så ska bli skönt att få träffa dom igen sen när jag kommer hem. Mamma tycker inte att jag ska köpa något till någon annan, men det skiter jag i. Måste bara komma på vad jag ska köpa till dom. Ska i alla fall logga ut från internet nu, gå ut och röka och köpa cigg. Ganska skönt att vara här ändå, för man behöver inte vara arton för att köpa cigg eller gå och ta en drink.

Kisses.


Picture perfect, pathetic

Jag förstår verkligen inte varför alla ska lägga sig i och försöka förstöra mitt liv? Varför kan jag inte få vara lycklig när jag äntligen är det? Alltid är det någon som ska förstöra. Får en känsla av att folk som inte tycker om mig har en klocka, som skalman, som visar när jag är lycklig och när jag är ledsen/deprimerad så dom vet när dom kan trycka ner mig som mest. Just nu har jag bara lust att packa alla mina grejor jag har och åka ner till pappa och stanna där för alltid. Det skulle vara så jävla bäst, för då skulle jag slippa all skit och börja om på nytt med mitt liv. Så jävla sugen, jag åker ju på torsdag, det är inte så svårt att bara skita i att åka hem!

Bootylicious

Har inte hänt så mycket idag, har varit i skolan och tråkat som vanligt. Jag hade tur med bussen, och första lektionen var ganska rolig faktiskt. Så det är väl de enda roliga/bra som hänt. Vi filmade på digitalskapande, och jag hoppas att det blev bra. Sen flöt dagen på, var på alla lektioner. Jag ska verkligen klara det här nu, antecknar på varje lektion nu vad som sägs. Synd bara att min hörsel suger så jag inte kan lyssna på riktigt vad dom säger. Men det är bara att fokusera stenhårt så börjar jag väl höra någon dag. Efter skolan så åkte jag i alla fall med Felicia ner på stan, sen drog vi hem till Frida och sa hej. Följde med Felicia ner till rese när hon skulle hem, och väntade på tåget med henne. När hon hade åkt, åkte jag hem och började tvätta. Jag gjorde klart fyra tvättar idag, har bara dom rosa kläderna kvar som jag kommer ta med hem till Vingåker imorgon så mamma kan tvätta dom tills vi åker på torsdag. Jag har varit duktig och diskat också, och så gjorde jag potatisklyftor och kyckling med brunsås. Det vart riktigt gott faktist, stolt över mig själv att jag orkade göra det. Fast jag brännde mig på ugnen, och det var inte lika duktigt. Men nu har jag i alla fall kollat klart på hela säsong 1 av Glee, så nu taggar jag säsong 2 som jag hoppas kommer ut snart. Så nu sitter jag och lyssnar på soundtracken från serien. Awsome låtar. Men nu är det dags för mig att avrunda det här, gå och ta en cigg och sedan tänkte jag lägga mig och läsa någon bok och vila upp mig. För imorgon startar tre dagar av Zumba. Ska bli riktigt roligt faktiskt, och jag åker med dom bästa!

Kisses.


Chaos is everywhere.

Ligger i sängen just nu, försökte sova men det gick inge bra. Bara massa kaos bakom ögonlocken, och det är jobbigt. En del av det kan bero på att jag sov ca. 7 timmar idag. Däckade så fort jag kom hem från skolan, har varit trött hela dagen idag. Varit så jävla segt, haft 3 lektioner och en FH håltimma. Sen fanns det ingenting att göra heller för Filip stack hem efter tandläkaren. Dagen har i alla fall varit chill, som sagt, men den startade inte alls bra om man bortser från vem jag vaknade upp bredvid. Min mp3 pajade i morse, så hade ingen musik att lyssna på när jag åkte bussen till skolan eller satt i skolan, och det suger ganska hårt. Smsade mamma direkt och sa det, då tyckte hon att jag skulle använda min mobil och lyssna på musik på. Men jag har inga lurar till den så det blir lite svårt, och jag får inte plats med alls mycket musik. Så det är inte okej, någonstans. Så ska ringa henne imorgon och kolla ifall hon kan lägga över pengar så jag kan köpa en ny, för jag måste ha något att lyssna på, på lördag när vi ska på kryssning och nästa torsdag när vi ska åka ner till pappa. Kommer i alla fall bli himla skönt att få komma bort från all skit en stund, och bara koppla av och umgås med mamma, pappa och min kusin. Ska försöka hitta något som jag kan köpa till min kusin, eftersom jag fick ett halsband av henne förra året när jag var där nere. Men det är svårt att hitta något till henne för jag vet ju inte vad hon tycker om riktigt. Men det blir en sak att grubbla på, jag har ju lite tid kvar på mig att hitta någo till henne. Men nu ska jag i alla fall försöka sova, känner att ögonlocken börjar bli lite tunga. See ya!

Kisses.

Tell me something good.

Första säsongen av The Tribe är klar nu, så sitter och kollar på det. Längtat efter att få se den serien igen, den är verkligen awsome. Men dom jag tyckte var snygga när jag var mindre, visade sig vara jätte fula nu. Men serien är bra för det. Lika bra som jag minns det i alla fall. Har kollat på ett par avsnitt av Glee också. Det är typ de enda jag gjort idag, och hjälpt Janne med maten också. Smartass lyckades sätta igång brandlarmet så Leona smet ut. Hon hoppade upp i Enen som står vid vårat garage, sen klättrade hon ner därifrån men sprang direkt till en Ek och klättrade upp i den. Så då fick jag klättra lite, men jag fick tag i henne i alla fall. Hon är en ritkig odåga. I alla fall så är det en vecka kvar nu med skola, sen blir det helg och zumba med dom bästa. Efter det blir det bara 3 dagar skola för mig och sen åker jag till Grekland, äntligen! Men nu ska jag sätta mig och kolla The Tribe igen. Imorgon åker jag tillbaka till Norrköping, och då kommer Filip till mig på kvällen.

Och fick ett gott skratt av en person som la några sekunder av sitt liv på en onödig kommentar på mitt förra inlägg, verkligen moget det du skrev vem du nu är, vilket jag inte bryr mig om.

Kisses.


Burst your window.

Har varit en rätt så chill dag idag, har inte gjort mycket annat än att åkt till Vingåker. Skulle egentligen ha tränat, men jag hade sån huvudvärk och magont att jag verkligen inte orkade. Men jag hade i alla fall trevligt på tåget, för första gången i världshistorien. Var två som började prata med mig för att jag hade Leona med mig och dom var verkligen jätte trevliga. I alla fall så satte jag mig och kollade på Glee när jag kom hem, en riktigt bra serie faktiskt. Så nu är jag inne på avsnitt 5, inte kommit så värst långt för varje avsnitt är runt 45 minuter. Men jag är på god väg och taggar redan säsong 2. Har till och med laddat ner alla låtar som är med i den, och fastnade för Burst your window. Så jag ska kolla ett eller två avsnitt till sen så ska jag gå och lägga mig, fast måste fixa sängen först för mamma tagit bort sängkläderna. Men nu ska jag förtsätta kolla och drömma mig bort så det blir måndag fort. Note to self: Börja aldrig snacka med ditt ex, som för övrigt är dum i huvudet, när du inte har någon att krama och pussa på i närheten.

Kisses.

Chill skoldag, trött som fan.

Varit i skolan idag även fast jag mått piss. Vaknade och mådde illa, men fick inte tag på mamma så hon kunde inte sjukanmäla mig så jag gick till skolan ändå. Maten i skolan gjorde inte taken bättre heller eftersom jag måste äta maten med laktos i, på grund av att jag inte kunnat få specialkost lappen på skriven av mamma. Men jag ska fixa det i helgen så jag slipper gå runt och må illa hela tiden. Igår gick jag till och med tidigare från skolan för att jag mådde så illa att jag höll på att spy. Men nog om det, har varit trött hela dagen men jag lyckades kämpa mig igenom skolan ändå. Var på väg att somna ett par gånger, men det gjorde jag inte. Så det var tur. Efter skolan drog jag hem, somnade direkt när jag kom hem och vaknade runt 20.30. Så har varit vaken ett tag nu men jag ska gå och lägga mig snart igen för jag har typ jätte ont i huvudet och min katt är irriterande, hon har rivit sönder min tapet. Ska bli skönt att få åka hem till Vingåker imorgon så jag kan lägga över katt ansvaret på mamma lite så jag kan få vila hjärnan lite. För just nu hatar jag Leona, hon är så jävla jobbig. Men nu ska jag lägga mig och läsa lite, skulle egentligen behöva hoppa in i duschen lite snabbt. Men jag fixar det imorgon istället.

Saknar min gullunge lite, men bara lite! (a) <3
Kisses.