Fart fyllt var det här.

I helgen så har min darling Nemo varit här hos mig. I fredags var vi på Puls och träffade ett par kompisar till henne från Stockholm där, sen hittade vi Hannah Kiru och Robin där också. Mycket dans vart det, märktes att jag inte hade varit ute och dansat på ett tag. Sen fick vi skjuts hem av Robin, men vi tog en pizza på teater pizzerian innan vi åkte.

Igår var vi med Tony och Micca, träffade dom på coffee house och hade inget bättre för oss sen när vi skulle dra. Så vi hängde på hem till dom och tog det lugnt innan vi drog till Skepp som hade fest. Och sedan drog vi vidare till ljura där Robin, en kompis till Skepp, bodde. Och där var det så himla tråkigt. Bara massa fjortisar som inte kunde låta alla spela sin musik utan skulle bestämma alla låtar och spela as högt.

Men i alla fall, idag har vi bara tagit det lugnt och varit med Hannah och Robin. Nemo blev tatuerad, Hannah fixade till hennes heartagram hon har på höften och lade till en ros bakom det. Det vart skit snyggt, längtar tills jag får lägga mig under nålen. Men i alla fall så ska jag försöka sova nu när jag ändå är trött för en gång skull. Bye.

Kisses, Mickiz.


Börja om från ruta ett.

Åh FML just nu säger jag bara. Nu måste jag börja om från ruta ett med mitt försök att sova bra. Funderar starkt på att dygna i natt så jag kan gå och lägga mig skapligt imorgon, men då kommer det svåra att hålla sig vaken fram till 22.

Ska försöka få kontakt med kuratorn, vem det nu är, så jag kan få hjälp med mina sömn problem. Jag är så jävla trött på att ligga vaken och vända på mig varje halvtomma för att jag hoppas kunna somna bättre på andra sidan. Lägger jag mig på rygg eller mage så kan jag inte andas, så det är uteslutet. Men jag ska väl försöka sova nu eller något, lyckas jag inte blir det att dygna och kanske städa lägenheten. Just nu önskar jag bara att min älskling var här och höll om mig, men det kommer ju inte hända. Men ja, bye.

Kisses, Mickiz.


Sömnlöshet upphör.

Jag börjar förstå varför jag har sömnproblem, jag lider nog av hemlängtan. För jag har bara svårt att sova när jag är i Norrköping, nu när jag är i Vingåker har jag inte haft några problem med att sova och jag vaknar alltid utvilad. Helt enkelt så saknar jag nog närhet av min mamma och och dom här hemma.

Nu har jag i alla fall varit här sen i fredags, och det har varit riktigt skönt. Har fått koppla av, mellan sjukhus/tandläkare besöken, och umgåtts med min familj. Sen har jag varit med Elin ett par gånger också, och det har varit riktigt trevligt. Idag var hon här efter att jag hade kommit hem från Eskilstuna, och vi bakade cupcakes. Dock blev dom väldigt söta tack vare glasyren, men nästa gång jag kommer hit ska vi baka massor som ska bli perfekta.

Läkare besöket på mälarsjukhuset gick i alla fall bra, jag fick veta att jag inte har samma sjukdom som pappa (polycystisk njursjukdom) och det känns väldigt skönt. Men pappa är inte frisk från det, och det suger. Men jag ska ringa till mälarsjukhuset och fråga ifall jag kan donera en njure till pappa. Så när han behöver transplantation så kommer jag ställa upp för honom. Men nu ska jag lägga mig och läsa, sen sova. Skriver nog mera imorgon. Bye.

Kisses, Mickiz.


Ojsan hoppsan, lång tid.

Det var ett tag sen jag skrev nu, typ 10 dagar. Det har inte hänt så mycket sen dess förutom att jag fick psyk bryt på skolan för dom är så himla fruktansvärt dåliga på information om händelser. Men det är löst nu, och jag känner att det börjar gå bättre i skolan. Kommer antagligen gå g i en kurs i historian.

I alla fall så har jag varit i Vingåker sen i fredags, och har umgåtts en del med Elin. Igår var jag och tog bort mina visdomständer, det gick förvånansvärt bra faktiskt. Fick en medicin som skulle göra mig lugn, så jag kommer inte ihåg någonting från 9.30 - 13.30 så det var lite läskigt men ingen stor fara. Och idag så var jag och tog prover inför imorgon, ska till mälarsjukhuset igen och kolla mina njurar.

Men nu ska jag kolla vidare på den skumma filmen jag kollar på. Jag kanske skriver mera imorgon, men det återstår att se. Bye

Kisses, Mickiz.


A long time ago, we used to be friends.

Jag kollade klart på tredje säsongen av Veronica Mars igår, och den var minst lika bra och spännande som dom andra säsongerna. Men jag hatar att dom inte gjorde flera säsonger av den serien, för den slutade på sånt spännande sätt. Och jag vill veta hur det blev mellan Logan och Veronica, och kommer Duncan tillbaka någon gång etc etc. Men jag får väl fantisera ihop mitt egna slut på den där serien, skulle jag få bestämma skulle det vara minst 5 säsonger.

Men så är livet, kan inte få allt här i världen. Jag ligger i alla fall hemma i sängen, mådde inget bra i natt (kanske för att jag inte kunde sova ordentligt) och inte i morse heller. Så jag stannade hemma så jag kan samla krafter tills imorgon. Har i alla fall haft en mysig helg med min tokiga pojkvän, och som varje gång jag är där så hatar jag att åka hem. Men jag träffade i alla fall Felicia igår, jag gjorde henne sällskap när hon väntade på sitt tåg till Vingåker, sen åkte jag hem och dog en stund. Vilket jag hade tänkt göra nu, efter att jag tagit en dusch. Sen ska jag smsa Nella och kolla vad hon har för sig. Bye.

Kisses, Mickiz.
Ps, har även köpt sjätte delen av House of night, så nu är jag happy face igen.


Mys lördag.

Ligger hemma hos älskling och kollar på när han spelar. Åkte hit igår och när jag skulle gå av bussen, gick jag av en hållplats för tidigt. Lyckat va?

Var i alla fall i skolan igår, även fast jag tydligen inte hade några lektioner. Bra information vi har på skolan, we like! Så jag var där tills lunch, satt och redigerade en bild i typ två timmar eller något. Åkte hem till katterna efter lunch, städade och kollade på Veronica Mars. Sen åkte jag ut till älskling.

Jag har fått bilderna nu från fotofabriken, som vi tog till den där tidningen som kommer vara till våran skola. Blev riktigt nöjd med bilderna. Så jag ska framkalla dom och sen köpa ramar, så ska mamma, mormor och morfar få varsin bild i någon fin ram som jag hade tänkt att Nella eller Hannah skulle få måla åt mig. Men nu ska jag avsluta det här och fortsätta lyssna på musik och kolla på när älskling spelar, ska sno hans uppmärksamhet sen. Bye.

Kisses, Mickiz.


Ventilation på - ur funktion.

Sover hos Christoffer och Nella i natt. Har suttit och spelat Dungeon defenders större delen av kvällen. Nu har dom gått och lagt sig och jag har precis kommit upp från badet, det var skönt.

Men egentligen bloggar jag inte för att säga det. Jag behöver ventilera lite, men jag kan inget säga, det är för komplicerat för er att hantera. Trodde jag mådde 100 % bra igen, men tydligen inte. Det är så jävla mycket nu, skolan, ett jobb som behöver mig, underhålla vänskaper och förhållande, ta hand om katter osv, vart ska jag hinna med mig själv?

Nästa månad kommer jag eventuellt få unna mig själv lite skönhets behandling. Nålarna och jag i några timmar. Ringde dit idag, och en skiss börjar arta sig. Är nyfiken på hur det kommer se ut, och lite orolig för priset och hur länge jag kommer stå ut. Ska ringa nästa vecka igen för att tjata lite på han, sa dom idag i alla fall.

Men nu känner jag att jag är något lättare om hjärtat i alla fall, typ, så jag ska försöka sova. Och sen en sista sak: min pojkvän är underbarast. Bye.

Kisses, Mickiz.


Pojkvän, vänner, och en bra sommar.

Ligger i sängen och försöker sova. Men det är något som hindrar mig från att somna. Kan det kanske vara för att mina tankar snurrar?

Kan inte sluta tänka på min underbara pojkvän, och alla minnen jag har från sommaren. Som när jag var och badade med Rasmus, Albin, Johanna och en till, då jag sprang i full fart ut på bryggan och tappade min töjning i vattnet när jag dök i och kom upp full i skratt över att jag tappade den och fick ta en mutter istället. När Jocke, jag och Rasmus försökte tömma bilen på bensin, och jag la mig under bilen på en plåt (vilken känsla), när vi blev totalt vimsiga av ångan från bensinen. Dagen jag åkte till Norrköping för att ta en fika med Emma på Lc och Filip kom dit, när vi sedan gick hem till henne, fick höra hennes grannar leka vilt så vi nästan kiknade av skratt, och då känslorna bara kom som en våg för mig när jag la mig i Filips knä och han höll på med mitt hår. Jag saknar sommaren, den var så lyckad.

Har så många minnen som jag aldrig vill glömma. Jag kommer dock aldrig glömma mitt misslyckade försök med att gå från stan i Katrineholm hem till Kimon, och på skogsröjet när jag umgicks med Filip, Moni och John, jag träffade massa kompisar. Att få somna bredvid en underbar pojke i hans armar var höjdpunkten. Och kommer verkligen aldrig glömma ett specifikt datum av sommaren: 2011-07-09, då jag ännu en gång fick se mina älsklingar inta scenen. Det enda jag är rädd för, är att glömma alla dom här minnena som jag fått under sommarens gång. Hoppas jag kommer uppleva saker och få nya underbara minnen den här sommaren.

Nu hoppas jag kunna somna, nu när jag fått skriva av mig. Men en sista sak innan jag avslutar: Jag tycker om min pojkvän väldigt mycket och skulle inte vilja förlora honom för något här i världen. Han betyder så sjukt mycket för mig, och jag tänker på honom varje dag, från att jag vaknar tills det att jag somnar. Det finns ingen annan för mig än han, och jag hoppas alla idioter som tror något annat förstår det att jag inte skulle göra något som skulle såra honom, hellre dör jag. End of story, bye.

Kisses, Mickiz.


-rubrik-

Brist på fantasi/ord till rubriken. Jag är i alla fall kvar i Vingåker, och blir antagligen kvar tills imorgon, jävla skit. Mamma och dom är hemma nu, och jag skulle egentligen åkt hem med Anders och Pernilla. Men jag behöver handla så jag tänkte att mamma och Janne kunde skjutsa mig, men nej då det kunde dom inte. Så jag får antagligen åka hem imorgon, utan att handla. Vilket jag behöver för jag inte har någon mat hemma.

Men i alla fall så har jag inte gjort så mycket idag. Elin kom hit vid två, så vi har suttit och kollat på film, blev att kolla på Shutter. Ska väl ta och kolla på Stomp the yard senare eller något. Just nu är jag bara på dåligt humör. Fml, bye.

Kisses, Mickiz.


Gladiatorerna.

Är hemma i Vingåker, åkte hit i torsdags. Har varit sjuk i ungefär en månad nu, så jag blev trött på att ligga hemma i lägenheten. Ringde vårdcentralen och fick en tid och sen så kom morfar och hämtade mig. Jag har fått streptokocker, så var tvungen att få medicin. Orkade inte vänta ut det.

Men nyår var mer än lyckat eftersom jag firade hemma hos min älskling tillsammans med hans familj, och Måns med familj. Vi åt god mat och hade det allmänt trevligt. Sen efter nyår var jag kvar två dagar extra innan jag åkte in till stan igen. Och då var jag med Nella. Vi gick till Lucky 7 så jag fick prata med Kalle. Så jag ska tillbaka dit på måndag för att se om han är klar med min skiss, hoppas den blev bra för då ska jag tatuera mig i början av nästa månad.

Men nu ska jag fortsätta fixa mina naglar och kolla på gladiatorerna. Hoppas ert nyår var lyckat också. Bye.

Kisses, Mickiz.