Helvetets portar också!

Jaha då fick man reda på den tråkiga nyheten att efter första säsongen av Moonlight så lades den ner av okänd orsak. CBS hade bara meddelat att den lagts ner, det är vad det står på Wikipedia i alla fall. Sen vad den riktiga orsaken är vet jag inte. För det orkar jag inte ta reda på. Men i alla fall så förstår jag nu varför den inte visades i Sverige och varför inte så många hört talas om den. Men i sista avsnittet i alla fall så berättade Mick St. John att han älskade Beth, och då blev jag glad. Det skulle vara dom, inte Beth och Josh. Fast tyvärr dog Josh i avsnitt 11 eller 12, kommer inte riktigt ihåg. Men han blev kidnappad av en spansk liga, för att han ville väcka åtal mot deras boss. Och då följde Beth och Mick efter och hittade dom, men när dom precis skulle ta ut honom ur bagaget så var det en av liga medlemmarna som drog pistol och sköt genom sätena och rakt i rygg och ben på Josh (liga medlemen låg avsvimmad ett tag inuti bilen) och han dog av blodförlust. Ja ja, då får jag väl leta reda på en annan serie och kolla på om dagarna. Ni får gärna ge tips, men det ska helst vara en vampyr serie.

Skype spel bättre än fb

Sitter och spelar skype spel med Felicia Carlén, Mathias Westerlund och två av Mathias kompisar. Och det är roligare än att spela fb spel, för nu kan man spela flera stycken. Och nej, vi har inget liv för er som undrar det. Hälften av oss är ju estetare liksom.

Du är min bästa vän



Godnatt/godmorgon?

Nu är det ingen idé att sova i alla fall, men jag kommer nog somna vilket som. Har inte gott och lagt mig än, dum som jag är. Suttit uppe och kollat på Moonlight hela natten, är helt jävla såld på den serien alltså. Så underbart bra. Men dock har jag bara 6 avsnitt kvar på den, och det suger big time. Men men, som med alla serier så kommer det väl en säsong två, och får hoppas den kommer sändas på svensk tv snart så ni som läser min blogg kan få reda på vad det är jag pratar om. Om den inte redan finns i Sverige? Någon som sett den? I alla fall sitter jag och pratar med mitt ex och bästa vän Kimon, alltid roligt att prata med honom. Man blir så glad, för han är knäpp. En skön kille helt enkelt. Och vi har haft våra stunder. Aldrig bråkat, och det känns toppen.. Verkligen alltså! Min Kimon är bäst!! Men om man kanske skulle ta och kolla vidare på Moonlight eller gå och sova, det är frågan. Fast största frågan är om jag ska åka hem till Norrköping imorgon eller inte, vilka vill ha hem mig?


Hemma igen!

Ja, nu var man hemma i Sverige igen då. Det känns riktigt skönt, men det är väldigt kallt jämfört med hur det är i Grekland. Så i natt har jag kunnat sova med både tröja och täcke. Det kunde jag inte göra i Grekland, för då skulle jag väl dö av värmeslag eller något. Men i alla fall så kommer jag sakna Kusin Maria, Mariax3, och Antonis, och så kvällarna på Ano kato. Det var verkligen skit roligt att vara där, och vi festade gärnet kan man säga. Förutom att vi festat och haft oss (vi har inte gjort det varje dag) så har jag badat massor, fått lite färg. Och så har jag varit i Sitia och handlat massa snygga kläder. Och ja, Hälsat på farmor och farfar i Pefki också. Just nu sitter jag och pratar med en av Mariornas syster, Georgina, på Facebook.

Men men, nu ska jag snart avrunda detta inlägg för att göra mig i ordning. Ska på lunch dejt idag serni. det ska bli roligt. Hihihi. Jag saknar Grekland som bara den kan jag ta och meddela er. Önskar jag kunde fått stanna där lite längre. Men det blir en resa ner dit nästa år också, och då kanske Felicia följer med också. Och det hoppas jag hon kommer att göra också. Well, puss på er nu ska jag göra mig snygg inför min dejt. <3