Tatuering - check!

Som en del av er kanske vet så var jag ju och tatuerade mig igår. Och det vart skit bra, jag klarade av 3h av smärta och vi vart klara med förvånansvärt mycket. Så nu har jag fått en ny tid den 7e juni för att fortsätta med det vi inte hann igår. Bild kommer upp när den har läkt något och skuggorna inte är så mörka och sånt där. Älskar att det är tatueringsmässan i helgen, så då kan jag gå och flasha upp den där, hehe. Mamma, jag och Filip ska dit, Janne är mesig och vill inte följa med :p

Nu sitter jag i alla fall i skolan, börjar om en kvart. Känner mig duktig, har gått upp kl. 6 varje morgon tack vare min älskade Emma som ringt och väckt mig för hon ändå ska upp vid den tiden. Men nu ska jag vänta in lektion och sen gå på lunch. Ska köpa en spegel efter skolan och sen åka ut till älskling.


Idioter finns det till allt.

Blir riktigt irriterad på folk ibland, att dom inte kan låta en vara. Nu har det där okända numret börjat ringa igen. Och återigen så säger den inte ett knyst, så om den ringer igen så kommer jag gå till polisen med det. Och eftersom det rör sig om flera personer som blivit uppringda så kan det nog komma någon vart hoppas jag så man får veta vem det är.

Men nu så ska jag i alla fall lägga mig och kolla klart på film. Imorgon åker jag iväg tills söndag, behöver komma bort lite och lugna nerverna som varit på helspänn några veckor nu.


2011-08-13

you are my everything, without you i'm nothing.




Mysfaktor nivå 10.

Orkar inte skriva något, måste sova även fast jag inte känner mig speciellt trött. Har varit hos älskling i helgen, så de känns lite ensamt i sängen nu.

Vi hade de i alla fall mysigt, trots att båda var lite halvt sjuka och sega. Hostade och hade oss. Han retade mig lite för jag inte tar så långa "puffar" av astma medicinen, så han sitter och signalerar att jag fortfarande ska dra in luft. Dålig lungkapacitet, ja! Han är i alla fall underbar min lilla pojk, och jag saknar honom något.

Men nu så ska jag lägga mig och försöka sova i alla fall, även fast jag är ledig imorgon tydligen. Resten av klassen har genrep på lilla teatern. Så jag ska väl ta en fika med någon eller något.