Lördagsmys.

Sitter hemma hos älskling och kollar på Harry Potter. Har gjort som han ville, och prövade spela Skyrim, det känns precis som Oblivion så det var ganska najs. Har inte kommit så långt än, bara lvl 4. Somnade jävligt tidigt igår, i alla fall jag. Somnade i soffan ett par gånger och sen tog Filip med mig upp och la mig i sängen. Han tyckte jag skulle sova, och jag somnade på nolltid. Vaknade i morse av att han låg och smekte mig på ryggen med fingertopparna. Vi gick ner och käkade frukost, sen har vi bara legat här nere i soffan hela dagen. Nu ska jag kolla klart på filmen.

Kisses.


Äntligen fredag = mysa med älskling.

Sitter och kollar på Arn - tempelriddaren på historian. Det är seriöst typ femte gången jag ser den, den är så himla tråkig efter man sett den första gången. Men jag slutar i alla fall snart, och då ska jag hem och hämta tvätten och packa, jag ska ut till Filip i helgen. Jag har i alla fall fått reda på att jag har astma så jag har fått medicin för det. Och det var en jävla dyr medicin, 630 kr fick jag betala för den. Men men, den är viktig och den funkar så det är väl värt pengarna. Hämtade ut den igår så har inte hunnit tagit så mycket, men det är en jävla känsla när man tagit första gången. Sov hos Hannah igår, vi gjorde världens finaste tårta, och god var den också. Men nu ska jag försöka kolla vidare på filmen, håller på att somna. Men jag bloggar kanske mera imorgon.

Kisses.


Får känslan av att det går bra nu.

Inte skrivit på ett tag nu heller, som det brukar vara. Men jag har inte haft så mycket att berätta som ni inte redan vet. Besöket hos veterinären gick bra, och Leona återhämtar dig snabbt och leker på som vanligt. Men hon hatar tratten och är jätte förbannad på den. Men hon bra, och jag börjar redan se tecken på att hon blivit lugnare. Hon sover ovanligt mycket nu och busar bara med sina leksaker. Hon fick beröm, kan man säga, av veterinären för hon var så kelig. För min del så går det väldigt bra i skolan, känns det som i alla fall. Och lärarna börjar säga att dom också tycker det går bra för mig (ställer mig i sängen och tecknar ett kors i taket). Har börjar få bättre kontakt med folk i klassen också, nu trivs jag verkligen. Och jag börjar må bättre i övrigt, förutom att jag just nu är genom förkyld. Och jag tycker om min Filip jätte mycket, saknar honom varje gång han inte är här. Men nu ska jag stänga av teven och försöka sova, näsan rinner och halsen värker. Godnatt.

Kisses.


Riktigt fartfylld vecka.

Ungefär en vecka sen jag skrev nu. Har haft lov i en vecka, och då har jag varit med min älskade Hannah. Vi har haft riktigt roligt. Varit uppe till sent, varit på krogen och dansat loss. Hon har haft några tatuerings jobb att göra och så. Men nu har hon åkt till Stockholm och jag är hemma hos min älskling. Tänkte hoppa in i duschen snart, har lite ont i huvudet så hoppas det släpper. Nästa vecka blir det veterinär besök med Leona och sen ska jag på Pain nästa helg så blir ganska fartfyllt då med. Men nu tänkte jag avrunda det här så jag kommer in i duschen någon gång.

Kisses.