In here, there's always Friday

Idag har jag gjort i princip ingenting. Sov till klockan ett ungefär, gick och duschade när jag vaknade. Och sen så satt jag bara och gäste i soffan tills klockan blev typ kvart i 5 då jag åkte in för att träffa Martin. Vi gick och käkade på Fridays, och sen tog en fika på något ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette. Men det var gott, och jätte trevligt. Inte träffat honom på ett tag, så det var jätte roligt att få träffa honom igen. Sitter nu och kollar på Stockholmsnatt, riktigt spännande i alla fall. Ska nog snart gå och lägga mig. Och kanske klura lite på vad jag ska göra imorgon. Har inga planer alls. Men men, nu ska jag gå på toa och sen ta något litet att äta kanske. Ha det bra.

Stockholm i mitt hjärta.

Nu har jag precis borstat tänderna och klätt på mig. Är hemma hos min moster i Stockholm förstår ni. Ska snart in till stan och träffa lill syrran, ska bli roligt det. Ska också bort till punkt shop och köpa lite nitar så jag kan piffa till min "fjortis"-väska. Igår var jag med Nemo och Amanda, och köpte lite grejor. Köpte en avenged sevenfold flagga och en keps till mig själv, sen så köpte jag Felicias julklapp/alla hjärtans dag present. Som jag så länge väntat på att få köpa, men min mamma varit seg och itne beställt den. Men hittade den i här i Stockholm också så det gjorde ingenting. Nu ska jag bara hitta en present till Frida och Nella också. Men det löser sig nog på något sätt. Får höra runt lite till folk som vet vad dom kanske tycker om. Men i alla fall, är här till nästa söndag. Och på fredag kommer älskling hit, vi ska på konsert i Sollentuna. Vi ska kolla på Dark forest of north, och jag ska få träffa min underbara Katrina, har saknat henne såååå mycket *lägger mig på golvet och sträcker mig så långt jag kan*. Så det ska bli jätte roligt faktiskt. Sen måste jag spara lite pengar också så jag kan åka till Linköping och hälsa på lillebror också. Fast nu ska jag gå och pröva ut vad jag ska ha för hood. Det måste ju matcha resten av kläderna jag har på mig. Och nu kom det post igen, vi hörs!

Kisses :*
PS, ikväll ska jag byta design på bloggen, det börjar bli lite töntigt med Twilight.

Uppdatering i garderoben.

Idag har jag varit med min lilla mamma på stan. Det har varit jätte trevligt och helt utan bråk. Har köpt, skor från wedins 149 kr (ord. pris 599kr) byxor från Gina tricot 49 kr (ord. pris 299kr) rullväska från väskmakaren 999kr, liten sido väska från cubus 49kr (ord. pris 99kr) 3 par string trosor från cubus 49kr, strumpor från åhléns 3 för 100kr. Fick 1000kr att handla för av mamma. Men hon betalade halva rullväskan åt mig. Det var snällt av henne, tack mamma. Sen har vi ätit på Paus, riktigt god sallad som man fick mixa själv. Har verkligen haft jätte trevligt, så det måste hon och jag göra om någon dag. Men nu så är jag tillbaka i Krokek hemma hos älskling igen. Vi ska snart ut och röka, och sen ska jag ringa mormor och morfar och kolla ifall dom kan ha råttorna när jag är i Stockholm. Annars så får jag hitta någon annan lösning, men det ordnar sig. Yes, alla hjärtans dag på måndag och Frida fyller år, Grattis i förskott<3

Våren äntligen på väg

Ligger nu hemma hos min älskling med smärtor i hela kroppen, har dragit på mig en influensa. Som tur är för mig så är jag ledig från skolan imorgon. Så slipper gå dit sjuk. Men även fast jag var dålig idag hindrade mig inte från att gå på arbetsintervju. Tyckte det gick jätte bra, och hoppas jag får jobbet. Skulle vara roligt faktiskt. Sen fick jag reda på något idag som gjorde mig till klad_chey: Avenged sevenfold kommer till Metaltown i år. Det är freaking awsome, får jag se dom för andra gången. Mamsen ska beställa biljetter åt mig ikväll, och hon ska med beställa biljetter till Stockholm åt mig. Ska dit v. 8 och träffa kompisar, shoppa och gå på konsert. I love it. Fast sen kan jag ju ta och förklara varför jag inte bloggat på 5 dagar. Det är för att jag lämnade in mitt internet i Fredags, så jag har bara tillgång till internet i skolan och hemma hos älskling. Och självklart hemma hos mig när jag åker till Vingåker såklart. Hm? Nu vet jag inte riktigt vad jag mera ska skriva.. Jo, våran är på väg! Det gillas. Men nu ska jag sluta skriva. Ha det bra.

FF crib

Varit en slapp dag idag, försov mig för att jag var uppe så sent igår natt. Så felicia kom hem till mig och jag gjorde mig i ordning, sen gick vi hem till henne. Det var vid 2 tiden, så vi har suttit här hemma hos henne hela dagen. Just nu sitter i alla fall jag och kollar på Avatar, och hon sitter och försöker stämma gitarren rätt. Vi ska väl snart lägga oss, hon ska upp tidigt för att gå ut med Ibbe och jag ska hem och vänta på Spooki som jag ska vara hundvakt åt imorgon på förmiddagen innan jag drar till skolan. Efter skolan blir det att dra hem till älskling tror jag. Så vi hörs då.