Nästa tatuering redan bestämd.

Har inte ens gjort min första tatuering, och jag har redan bestämt nästa tatuering som jag ska göra. Antingen så kommer de bli hos Lucky 7 igen, eller så kommer jag göra den hos PJ. I alla fall så var det när Nella ritade på min arm som jag kom på att jag vill göra den. Och ja alla små fb-nördar som läser det här: bilden jag la upp är inte for real det är bara en kladd. Men jag ska göra den så fort jag får pengar, kanske efter sommaren.

Här kommer i alla fall en bild på skönheten. Nu när jag skriver så ser jag den i ögonvrån, och jag vill att den ska vara äkta för det är så sjukt snyggt!


Ny header och design.

Nu när jag ändå har hållit på och mixtrat med bloggen hela dagen så kan jag lika gärna passa på och skriva lite, det var ju trots allt en vecka sen jag skrev sist. Och det har ju hänt en del sen dess. Efter ni har läst så tycker jag att ni kan skriva vad ni tycker om min nya header/design. Har gjort headern i photoshop, designen tog jag från Bloggdesign.nu från en tjej som heter Molly Bergström.

Som t.ex i helgen så har jag och älskling varit i Stockholm och hälsat på min underbara Katrina. Hon hade inflyttningsfest, och det var jätte trevligt. Träffade både nytt och gamalt folk, men mest av allt så var det trevligt att få träffa mina favoriter i Märsta. Det var också skönt att få komma bort från Norrköping lite, och det tror jag älskling också tyckte. Han var i alla fall väldigt omtyckt på festen, och som tur var av killarna, så det var jätte roligt. Såg inte mycket av honom under kvällen, han stod mest ute på balkongen och pratade med massa folk. Det var ju en upplevelse att spela Twister onykter också, och jag är förvånad över att jag inte  har träningsvärk. Jag lyckades i alla fall vinna en match, resten gick inte så bra för jag körde mot över viga personer. Så det kanske är dags att börja dansa igen för att mjuka upp lederna lite. Men som sagt så hade vi i alla fall jätte roligt, fast nu så längtar jag tillbaka. Så jag ska åka upp igen så fort jag har fått pengar och så.

Men nu så är jag i alla fall tillbaka i verkligheten, det kändes verkligen tungt igår när jag insåg att det var söndag och jag var tvungen att åka hem från Stockholm. Det spelar ingen roll om jag trivs här eller hos mamma, för jag trivs som allra bäst i Stockholm, jag vet inte riktigt varför det är så. Så det blir antagligen att flytta upp dit när jag fått jobb och så, och det blir inte förrän om några år eller så. Måste ju plugga klart här nere och så först. Nu så ska jag i alla fall lägga mig och kolla på tv, kanske göra lite O'boy, och sedan sova. Jag skriver väl imorgon eller så.


Highlander in & Underworld: awakening.

Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på Poltergeist. Har varit och kollat på bio med min älskling, vi såg Underworld: awakening. Den var riktigt bra faktiskt och jag hoppas att det kommer en till. Det var i alla fall riktigt mysigt att älskling ville följa med, och han får säga vad han vill om att jag betalade.

Men nu så ska jag i alla fall kolla vidare på Poltergeist, har inte sett den på flera år. Ska se ifall jag vågar kolla på hela, sen ska jag sova så länge jag kan. Skönt med helg.


Mys med älskling.

Ligger hemma hos älskling och kollar på när han spelar Bf3 (jävla pojkvän tjuv spel), ska snart sno hand uppmärksamhet så vi kan lägga oss och kolla på film eller något.

Det har i alla fall varit en jobbig vecka, så det är därför jag inte varit så aktiv. Men nu är det på bättrings vägen. Jag skulle ju ha tatuerat mig igår, men det blev inte av för att tatueraren var sjuk. Så nu fick jag lite att tänka på, om jag ska ha kvar tatueringen som jag tänkt från början eller göra en helt annan. Och det lutar åt att göra en annan, så jag hoppas Calle går med på att ändra.

Men i alla fall, ska vara här hos min älskling tills söndag, och då så ska vi åka till hans mormor och käka tydligen och jag fick följa med. Nu så ska jag i alla fall försöka få lite uppmärksamhet, eller ja när deras lag vinner och det är snart. Bye.


Träning och soffmys tillsammans med mamma.

Ligger hemma i lägenheten och myser med katterna. Har varit en vända till Vingåker i helgen och träffat min älskade mamma, fast hon var ju hos mig onsdag-torsdag så det var ju inte så lång tid jag var borta från henne.

Vi hade jätte mysigt i onsdags med lite shopping och påfyllning i kylskåpet. Lagade god mat när vi kom hem och sen en god liten efterrätt. Sen satt vi bara och pratade och kollade på tv. Hon åkte dock hem på torsdagen, men då åkte jag till Nella och gjorde mig fin. Så det vart inte så ensamt. Vi gick på stan och tog en fika. Blev pizza och tv spel på kvällen sen.

I helgen så har jag som sagt varit i Vingåker och så var jag i Örebro igår på zumbaboys convet, träffade Carlos igen. Så nu ska vi boka in två gånger till med dom och sen en zumba kryssning i höst. Annars så har jag bara tagit det lugnt i helgen. I fredags så träffade jag Felicia och Tobbe förresten, vi tog några öl och spelade biljard. Det var riktigt trevligt att få träffa dom skruttarna igen.

Men nu så ska jag kolla klart på tv och sen tänkte jag sova, känner mig en aning sömnig. Bye.