Den där Mary alltså.

Idag har jag varit och firat jul ännu en gång. Hemma hos Jannes syster, där vart vi bjudna på god mat och efterrätt. Men jag kunde tyvärr inte äta glassen, har inte köpt mer laktos tabletter än. Men det var trevligt ändå, jag satt och spelade Mario cart med Kajsa och Ida, sen tyckte dom att jag skulle leka kurragöma med dom. Sen fick dom sina julklappar som vi köpte innan vi åkte dit.

Men nu sitter jag i alla fall hemma och har precis kollat klart på "Den där Mary", är väl femtioelfte gången jag ser den eller något. Pratade med älskling i telefon en stund också, han varnade mig för Monis mamma och pappa för dom har tydligen en förmåga att ställa frågor. I somras var ju jag och Filip "bara vänner" enligt dom eller vad det var.

Men nu ska jag kolla på "Snuten i Hollywood" och spela lite. Sen tänkte jag gå och lägga mig. Måste komma upp ganska skapligt för jag måste ringa vårdcentralen så jag kan få ordning på mitt öra någon gång. Skriver mer imorgon om det finns något intressant att skriva om. Bye.

Kisses, Mickiz.


God fortsättning.

Sitter i soffan tillsammans med mamma och kollar på Harry Potter - Flammande bägaren, var länge sen man såg den. Måste se sista delen av dödsrelikerna snart också så man har det gjort.

Igår var det i alla fall hög mysfaktor i huset med julklappar och fika. Fick massa fina julklappar: överkast till sängen, påslakan, halsband av kusin, 1000 kr på h&m och Ikea, massa body lotion, godis, väggfäste till tv, köks kniv, en stor högtalare som man kan koppla in iPhonen i, bio biljetter och en kalender. Sen ringde min pappa och hälsade god jul till alla och älskling ringde också. Så jag är jätte nöjd med min jul, hur var eran? Nyår ska i alla fall firas med älskling hemma hos honom, kan inte bli bättre än så.

Nej nu ska jag kolla vidare på filmen, sen blir det att kolla på Indiana Jones med mamma. Imorgon åker jag tillbaka till Norrköping med mina katter. Hoppas jag kan träffa älskling snart, saknar honom massor. Men nu ska jag avrunda det här. Bye.

Kisses.


Julstämning i huset.

Nu är moster med familj här och vi har ätit god jul frukost. Jag och Josefin har fått öppna varsin julklapp. Hon fick klockan jag köpte till henne och jag fick shower gel, body lotion och sån där skrubb grej. Så det vart jag glad över, tycker ju om sånt.

Nu ska jag väl snart göra mig i ordning och göra något åt mitt öra. Hör ingenting på höger öra, så måste nog åka in och kolla upp det för i onsdags hörde jag ingenting på vänster. Men nu ska jag umgås med familjen eller något. Ska väl hjälpa till med maten och så innan det börjar dra ihop sig för Kalle anka (även fast det är 5 timmar kvar). Bye

God jul på er alla!
Kisses.


Mys i soffan till "min stora kärlek"

Sitter hemma i Vingåker. Har haft mysig avslutning i skolan idag med massa sång och underbar underhållning. Så nu har jag mitt efterlängtade jullov som kommer spenderas i Vingåker/Norrköping. Jag har fått träffa min lilla Magnus också, och det var skönt att få se honom igen och att han mår bättre, så det gjorde min början på jullovet great. Har inte bestämt än vart nyår kommer firas, men det blir nog hemma hos älskling om jag får. Men först så är det julen som ska firas med massa klappar, 3 familjer, en hund, två råttor och, håll i er, fyra katter! Maten är inhandlad och nu är det bara tillagningen kvar.

Imorgon ska jag hjälpa mamma på jobbet, och på fredag, så det ska bli roligt. Två hela dagar med min mamma på jobbet och sen några dagar till tillsammans med hela gänget innan jag drar vidare till Norrköping igen.

Men nu ska jag kolla vidare på filmen och sen sova. Ska upp tidigt, tidigt, imorgon. Magen gör uppror mot mig så ska nog ta något att äta också. Bye.

Kisses.


Det snöar.

Idag tog jag steget ut i den stora vida världen och jag ogillar att det börjat snöa ute och att det lägger sig kvar på backen. Jag var i skolan, det var egentligen ganska onödigt, och hälsade på lite snabbt sen gick jag till jobbet och pratade med Tini om arbetstider och så. Så jag kommer inte jobba på heltid längre utan bara som inringare. Sen har jag äntligen postat iväg mitt konto nummer till Försäkringskassan så jag kommer få in mina pengar på mitt bank konto direkt istället för "mammas".

Träffade min Hannah på ch en stund, satt och lyssnade på musik och kollade på när hon räknade lite matte. Vi gick och mötte hennes pappa på The phonehouse, dom skulle gå på bio så jag gick på stan med Stefan ett tag. Hittade en jätte fin bh på New Yorker som jag kanske vill ha, jag har inte bestämt än om jag tyckte den satt bra. Den fanns i korsett liknande också men den satt inte bra och var luddig.

Nu ligger jag i alla fall hemma och kollar på Chuck. Orkar inte kolla på Death note något mera eftersom jag legat och kollat på det hela helgen. I alla fall, snart jul och då ska jag hem till familjen, pratade med mamma idag och hon lät glad. Men nu ska jag kolla vidare på Chuck. Bye.

Kisses, Mickiz.


Jävla oväsen.

Lätt att sova när dom för oväsen utanför fönstret. Jävla rälsarbetare, kan dom inte göra det på dagen istället för mitt i natten så folk inte kan sova? (visserligen så är det väl antagligen bara jag som stör mig på det) Kan väl lika gärna ta bort spårvagnarna överhuvudtaget eller? Dom blir ju aldrig nöjda med vart tvåan ska åka.

Men men nog klagande på det. Undrar egentligen vad jag gjort för att förtjäna 3 sömnlösa nätter? Har legat och vridit på mig i ca 3 timmar nu, det är inte okej någonstans. Kommer aldrig orka upp imorgon bitti om det ska vara såhär. Men jag får väl försöka några timmar till, även fast det inte kommer funka på grund av ilskan som bubblar inom mig varje gång det inte funkar att sova. Skit samma, det kommer väl ett inlägg imorgon också där det står om jag lyckades somna. Jag hoppas i alla fall dom slutat arbeta med spåret då. Bye.

Kisses


Totalt uttråkad.

Ligger i min "stora" ensamma säng och väntar på att mina köttbullar ska bli klara (vilket dom nyss blev), det är dagens mat idag. Min mage tycker inte om mig, har blivit sams med resten av kroppen förutom den.

Älskling var i alla fall här förut och gjorde mig lite glad även fast det bara var för en stund. Det fick mig att må lite bättre, så imorgon kanske jag går till skolan. Orkar inte ligga hemma längre, det är så sjukt tråkigt. Längtar i alla fall till helgen då jag får träffa min älskade familj och ha lite julmys. Men nu ska jag i alla fall gå och hämta mina köttbullar och sen se ifall Hannah kanske vill ses en stund.

Kisses, Mickiz.


Slapp helg.

Tänkte passa på att blogga lite när jag ändå låg och läste min lill syrras blogg. Men vad ska man skriva? Har inte hänt så mycket i helgen, har mest varit hemma, legat och kollat på förhäxad som den sjukling jag är. Fick lite damp anfall då och då på katterna bland annat. Lagade mat för ovanlighetens skull, så måste köpa mera såna där uncle ben grejor på burk, dom är fett goda.

Har försökt städa, men sängen har haft en otrolig dragningskraft till mig dom här två dagarna, slut med det nu får ont av att ligga still. Ska försöka gå till skolan imorgon, får se hur det går. Så det kanske är bäst att jag avrundar det här och kryper ner tillsammans med mina små pinglor som ligger så sött bredvid mig utan att bråka, med lite tvång så funkar allt.

Jag återkommer väl imorgon om det händer något intressant. Och till ni som känner mig och läste gårdagens inlägg innan jag tog bort dom, så kan jag bara säga att jag var otroligt upprörd och saknade min älskling. Men nu ska jag sova, godnatt.

Kisses, Mickiz.


Ny möbler gör mycket.

I helgen har jag varit på krogen med Hannah, Pablo, Saga och Johanna. Vi hade jätte roligt och dansade non stop. Träffade Tim, Markus, Alex, Tyo och massa folk. Sen igår var jag på Ikea med mamma Janne och älskling. Köpte en byrå, avlastningsbord, nya gardiner, en lampa och en soptunna. Blev jätte fint i lägenheten och älskling var duktig som hjälpte till att skruva ihop allting. Sen har jag fått min nya säng också, och den är jätte skön att sova i. En stöt, sen gör madrassen resten, sån kvalité är det på den. Så nu ser lägenheten it som ny, och gardinerna gjorde verkligen mycket. Och det som är kvar som ska inhandlas är ett barbord, svart, med stolar och sen lite annat krimskrams. Men det får vänta tills efter jul eller något. Idag vaknade jag i alla fall upp bredvid bästa älskling, somnade som en stock igår natt och sov som en prinsessa. Vaknade ganska sent så det var bara att vakna till och sen åka till jobbet. Gick väl sådär idag, fick bara iväg tre medlemskap. Men nu ska jag avrunda det här, lägga in lite bilder, och sen fortsätta med lussebull baket med bästa Hannah.

Kisses.