Go hateing all over the place.

Jag älskar när min kropp går in i en anti-allting fas. Anti-mat, anti-sömn, anti-vätska ibland till och med. Så i natt har jag inte sovit någonting och min mage har bettet sig som ett oväder. Jag har i alla fall fått i mig en macka, och jag ska väl snart börja göra mig i ordning för skolan.

Imorgon kommer min mami hit, och då ska vi fylla mitt kylskåp på höjden (eftersom det inte är så brett) med mat. Och jag ska försöka göra en middag för två åt mamma och mig. Men jag har inte bestämt mig än om jag ska göra jaktlåda eller stroganoff. Om jag ska göra jaktlåda så måste jag ha en ugnsform och det äger jag ju ingen, men det löser sig på något sätt. Tänkte i alla fall passa på att gratta mamma på namnsdagen, och gratta mig själv också. Men jag lär nog få ett sms av min mormor snart, hon är alltid så uppmärksam på mina namnsdagar så jag glömmer aldrig bort dom.

Jag ska lägga mig och blunda ett tag nu och sen gå upp, som sagt så är min kropp anti-sömn så det är ingen risk att jag somnar. Ska ligga och tänka på hur många timmar det är kvar tills lunchen, för jag är vrål hungrig. Bye.


En veckas lov

Har nu haft lov i en vecka, men är ledig imorgon och torsdag så det blir några extra dagar för mig som jag kan ta det lugnt.

Helgen har i alla fall varit trevlig, som varje helg. Var med Nella efter jag vart klar på mötet i fredags, och det var chill. Satt hemma hos henne och spelade lite, sen så kom hennes kille hem och då följde jag med dom för att handla. Vi hade lite tok-party innan vi drog. Jag och Nella kollade i lite affärer på Ingelsta, och jag hittade ett skit snyggt linne som jag bara var tvungen att köpa. Det är samma tryck på den som på min hood tröja, en kråka. Så jag vart kär! Men det vart att springa in på Maxi efter det och sen hem till dom igen. Följde med dom ut till Cromwell senare på kvällen, men jag åkte hem efter det.

Igår var det överrasknings fest för älskling, och det var riktigt roligt faktiskt. Träffade massa nytt folk så det var trevligt. Sen vart det utgång till Cromwell, igen. Jag dissar nog Puls framöver. Mycket roligare på Cromwell och mindre drama. Men kvällen slutade lite tragiskt så det behöver vi inte gå in på. Jag vill i alla fall tacka alla för underbar kväll.

Nu är jag på väg hem, så ska mysa ner mig i sängen och sen sova. Jag skriver väl mera imorgon om jag orkar. Bye. 

Delar med mig av några bilder på mina favoriter som var med igår. Första bilden har Micca tagit, så creds till henne. Och andra bilden har Påven tagit, som jag för övrigt delar min pojkvän med. <3


Låt denna vecka glömmas.

Har varit hos min älskling några dagar efter vad som hände i tisdags. Så det har varit skönt att få vara hos honom så jag slapp vara ensam.

Men nu är jag hemma i lägenheten igen med mina små divor, kunde inte vara kvar hos älskling tills imorgon för jag ska till psykologen/kuratorn och prata lite. Efter det ska jag träffa Tias ett tag och krama lite på honom också. Vänner gör allt för varandra i svåra tider, i alla fall jag. Men nu ska jag i alla fall kolla klart på House, och sen gå och lägga mig.

Nu är det bara två veckor kvar, taggar! Bye

Kisses, Mickiz.


Vila i frid.

Idag gick en nära vän till mig bort, jag tänker inte nämna något namn. Det gjorde väldigt ont i hjärtat att få veta att han dog så ung. Varför han, och varför inte jag? Han hade hela livet framför sig. Ibland är livet riktigt orättvist.

Jag ska för alltid minnas honom som den fina person han var, och dom minnen han och jag delade. Minnen håller längst. Om du ser mig nu gubben, ska du veta att jag älskar dig. Det känns så overkligt att jag aldrig mera kommer få träffa dig. Men ey, see you on the other side.

Jag sänder en värmande tanke till hans familj och vänner <3


Finns folk till allting.

Orkar egentligen inte skriva, som vanligt, men kan bjuda på några rader i alla fall.

Helgen har varit fylld med skratt och gråt. I fredags var det mesta dels gråt, har aldrig varit så förbannad och äcklad på samma gång. Jag säger bara: Idiot jävel! Hade jag inte träffat på bra folk på Cromwell så hade någon legat blodig på marken kan jag lova. Vart "lite" bråk mellan mig, och dom jag var med, och en idiot brud. Jag har tur som har mina b-rudar.

Igår tvättade jag och fixade. Och sen så åkte jag till Filips bror, Filip var där på spelkväll. Vi hade jätte roligt, så igår var det bara skratt. Satt och spelade Cluedo, det är typ ett brädspel där man ska lista ut vem som är mördaren, vilket rum det begicks ett mord och med vilket vapen. Det var faktiskt riktigt kul. Sen spelade jag, Filip och Melker ett iPhone spel som heter "draw something". Såg lite kul ut när vi låg i soffan och spelade det.

Men nu så är jag i alla fall hemma, och jag saknar min älskling redan. Ska försöka få i mig något att äta också, av det ytterst lite som finns i mitt kylskåp. Sen ska jag väl bara ligga och mysa under mitt ny tumlade täcke. Bye.

Kisses, Mickiz.


Gör kroppen glad.

Jag orkar egentligen inte blogga. Men jag gör det ändå.

Har varit duktig idag och tränat med Micca. Vi var ungefär en timma i gymmet. Räknade ut att jag brände ungefär 300 kalorier. Började lite lugnt med att cykla, sen vart det en spring maskin. Gjorde några sit-ups mellan det och avslutade sen med en halvtimme på bandet. Det kändes jävligt skönt att träna lite, och nu är jag verkligen på hugget. Så vi ska dit imorgon igen.

Men nu ska jag fortsätta kolla på den usla filmen och sedan försöka sova. Bye.

Kisses, Mickiz.


Sjukt trevlig helg.

Det vart ovanligt mycket festande i helgen. Jag hade inget att göra i fredags så jag följde med Lizz till Pata och sen gick vi till Cromwell, där träffade jag massa folk. Och slutade kvällen hemma i Nellas soffa. Jag orkade inte gå hem så jag kraschade hos dom.

I lördags var det sjukt segt, men på kvällen gick jag och älskling på fest hos Lois och Mårten. Det var bara över gatan, så det var inte så långt hem. Och det var väldigt trevligt. Vi drog hem ganska tidigt för Filip orkade inte vara kvar, och inte jag heller. Vi sov ganska länge igår, vaknade vid klockan 16. Sen drog han hem, och jag drog till Nella. Men nu ska jag dricka kaffe och ta en cigg. Bye.

Kisses, Mickiz.


Födelsedagsfika.

Idag fyllde min älskling år, så jag har varit ute hos honom och fikat tillsammans med hans släkt och två gemensamma vänner. Underbara Åsa och Emy kom dit. Så jag fick äntligen träffa dom, Emy har jag inte träffat på flera år så det var roligt att få träffa henne igen. Och så var ju Melker där också.

Fick träffa resten av älsklings släkt också, och det var trevligt. Kakor, tårta, kaffe och läsk bjöds det på, mums. Jag tuggade i mig kakor som ett litet monster eftersom jag inte kunde äta tårtorna. Fyra olika mjölkprodukter i daimtårtan, och den andra vågade jag inte testa. Men jag var nöjd ändå.

Nu ligger jag hemma i sängen i alla fall och kollar på tv. Var i skolan en stund idag, och sen åkte jag ner till stan och fikade med Lizz. Joel kom efter ett tag och då kidnappade jag honom till Lucky 7, behövde en estetisk stjäl som kunde hjälpa mig komma på ändringar på min skiss om det skulle behövas. Men det behövdes ju verkligen inte, för den är SJUKT snygg! Så nu taggar jag 8 mars som fan, vill ha den nu nu nu. Fast nu ska jag sova, så jag kan drömma om den så länge. Bye.

Kisses, Mickiz.


Film och mys.

Har haft det mysigt hemma hos älskling i helgen, åkte till honom i fredags efter jag hade varit på stan med Nella en stund. Hon fyllde 20 i fredags, så grattis i efterskott till henne. Älskling fyller på tisdag, så då ska jag dit och fira honom tillsammans med hans familj.

Men i helgen har vi i alla fall bara haft det mysigt, och kollat på film. Han fick spela ett par gånger, mådde inte så bra i lördags så då fick han spela lite medan jag sov. Dock vaknade jag och hade fortfarande ont i huvudet, gjorde så ont att jag grät. Så jag fick låna vetekudde av hans mamma så huvudvärken släppte. Vi kollade på Melodifestivalen när vi åt, och det var inte dom bästa bidragen. Men otroligt nog röstade svenska folket Dead by april direkt till Globen, det vart en liten chock.

Men som sagt så har helgen varit mysig, och idag tog vi det bara lugnt. Men nu är jag hemma i lägenheten igen, och tänkte försöka sova även fast jag börjar sent imorgon. Så, godnatt. Bye.

Kisses, Mickiz.


Morgonpigg, inte alls.

Sitter och kollar på älskling när han sover, eller ja det lilla jag ser av hans huvud resten är gömt under två täcken. Mina täcken är lite för korta för honom. Han har i alla fall sovit hos mig sen igår, obviously eftersom han ligger och sover i min säng as we speak.

Igår fikade jag i alla fall på stan med Lizz, och Yoni. Sen kom älskling och då gick vi hem vid fyra tiden. Skulle vara hos Björn kl. 18 så behövde äta lite innan det. Fick massage igen, för första gången på flera månader. Så det gjorde ganska ont. Efter det så tog vi en fika på stan med Micca och Tony och sen gick vi hem igen och kollade på Wall-E och förhäxad, och så åt jag lite också. Vart hungrig runt tolv tiden, så vi gick och la oss ganska sent. Det var skönt att för en gång skull sova ordentligt, vaknade upp ganska utvilad i morse.

Men nu ska jag pussa lite på min älskling så han vaknar, sen ska jag dra till skolan och ha tråkig matte. Bye.

Kisses, Mickiz.