Slö söndag.

Klockan är 21:19 nu och jag har fortfarande inte klätt på mig ordentliga kläder. Så jag har sprungit runt hela dagen i "pyjamas", dom gånger jag gått ner till köket alltså. Sen har jag suttit vid datorn och kollat lite på film. Blev "raise your voice", för jag ville inte kolla på någon skräckfilm. Sen har jag smsat med Pontus i princip hela dagen också, eller ja i alla fall från 10 i 6 då jag misstänker att han vaknade. Men men, fixat ny bur åt råttorna som dom har här i vingåker. Dom behövde en större, och dom är jätte söta som ligger på varandra i hängmattan. Men ja, nu hade jag inte så mycket mera att skriva om. 

Planering för höstlovet:
Tisdag - Fredag: Stockholm, till älskade Nemo<3
Fredag - Lördag: Kryssning, med Mamma, Janne, Marita, Thomas och Felicia
Söndag: Norrköping, hem till lägenheten

Gnarfgnarf!

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera det vet jag. Och nu orkar jag inte skriva så mycket heller. Så det får bli lite kortfattat som typ: Det går bra för mig i skolan igen, frånvaron börjar minska. Hade skolfoto i Onsdags och felicia gjorde i ordning mitt hår, det blev jätte fint. Ensemble upp spelet som jag hade i Torsdags gick skit bra. Guppen jag var i var så diktiga. Mina råttor har slutat bråka så mycket, så nu kan jag sova om nätterna igen. Jag måste bättra mig när det gäller att städa lägenheten. Och jag har blivit singel igen för Marus dumpade mig. Men jag mår bra för det. Har folk som står vid min sida, och det är mysigt. Blev inget halloween firande för mig, orkar inte festa. Så blev en hemma kväll med godis, läsk, film och bus. Sådär, nu orkar jag inte skriva mera för det började plötsligt bli skit varmt, men olyckligt nog kan jag inte gå ut och ta en cigg för jag har inga. Så får klara mig. Pussen på er alla!


Ett litet smakprov på hur jag såg ut på skolfotot. Blev riktigt nöjd.

Bara för att jag tycker om bilden får den med komma upp.

Om nom nom nom..

Idag var det verkligen jätte roligt i skolan, NOT! Liksom låg och drog mig lite i morse och sedan gick upp halv 9. Då kommer en Felicia stormandes och frågar varför jag inte svarar på hennes sms, hon trodde jag sov. Och då hade jag inte fått något av henne så jag fattade inte vad hon menade. Så jag fixade mig klar, klädde på mig och så. Sen drog vi till söder tull och tog bussen till skolan. Vi började 09.25 och var där kanske 10 minuter innan. Sitter och väntar på lektion, men ingen lärare kommer. Så det var verkligen jätte kul att behöva gå upp klockan halv 9 för att sedan få reda på att man inte börjar fören 20 i 2.. Aja, så vi gick till Irene som vi alltid gör och spelade kort och hjälpte henne med maten och så. Sen blev det att vänta på matten och sen gå hem. Så det var verkligen en jätte värd skoldag idag. Och imorgon är det en lika ovärd skoldag till. Börjar tolv med vittid, sedan ensemble som slutar 14.20, sedan vänta till klockan 4 för att ha i idrott till klockan 5. Men nog klagat på skolan.

Igår var min födelsedag, och den firades med mamma, Janne, mormor, morfar och Felicia på kvällen. Då åt vi på pappa grappa och det var jätte gott. Det blev pizza, och sen lite dessert. Sedan vart det att gå hem för att bjuda dom på kaffe och tårta som blev kvar sen i söndags. Den är jätte god! Men i alla fall så fick jag fina rosor av dom och hade en jätte trevlig kväll. Sen så fick jag massa gratulationer av folk och det var riktigt trevligt faktiskt! Ibland älskar jag min födelsedag. Men men, nu ska jag fortsätta kolla på tv och tjocka mig lite. Folket får ha en fortsatt trevlig kväll. Godnatt.
MIG VILL HA ONEPIECE!!!

Orkar jag lyfta ett finger?

Ligger hemma i min säng och lyssnar på musik. Varit en lång dag i skolan, som avslutades med ett prov i Svenskan som gick åt helvete. Men får plugga på det och sen göra om det. I alla fall har dagen varit ganska lyckad med fika på stan med kompisar och så. Enda tills jag fick telefonsamtal av en irriterad och besviken mamma. Och sen dess har allting bara gått åt helvete. Så ligger nu som sagt i min säng och orkar inte göra någonting. Hade funderingar på att dra till Linköping en stund och umgås med Henke och Sebbe. Men dom var ute i Ryd och dit orkar jag inte ta mig. Så blir att ligga här hela kvällen och stirra på spisen och hoppas på att det gör mat åt mig, eller städa. Vet inte riktigt om jag orkar städa, men det måste verkligen göras. Kan ju inte se ut som skit imorgon när jag får gäster och allting.

Kommer bli fika på stan med mamma, mormor, Janne, morfar och Felcitera. Sen lite shopping, var inne på Carlings och dreglade lite över deras hoodtröjor förut. Så jävla snygga är dom! Men det finns en verkligen skit snygg hood dom har som det står "Vailen 13" på ryggen. Verkligen as massa mega sjukt snygg! Men självklart så ska dom inte sälja den längre när jag vill ha den! Men får välja bland dom andra två som dom har och hoppas på att jag någon dag hittar den där as mega massa sjukt snygga tröjan. Inte för jag tror det kommer hända, men ändå. Man kan alltid hoppas. I alla fall så är det ju min födelsedag imorgon då som sagt. Och kommer äntligen få fira den med mamma. Fick aldrig göra det förra året, men i år är det dags igen. Sköööönt! Men nu ska jag ta och bestämma mig över en cigg. Puss och ha det bra!

*gurgel gurgel gurgel*

Tänk för att jag vet inte vad jag ska skriva just nu. Sitter hemma i vingåker och har idétorka. Röksugen är jag också, så någon snäll stjäl kan väl bara råka komma ut hit? Nejvars, peppar imorgon då jag kommer få öppna presenter och äta tårta. Men jag peppar fan inte tisdag, eller dagarna efter det heller. Men för att dra bort tankarna från det så kan jag ju ta och berätta en tråkig och en rolig nyhet. Vi börjar med den tråkiga: Min råtta The Rev dog igår morse i mina händer. Han bara låg och andades jätte tungt i mina händer, och sedan bara slutade han. Han slapp i alla fall dö ensam, mamma var ju med han under hela tiden<3 så nu är han på en plats där han kan må bra. Och slipper klättra på bur väggar, nu har han vingar och flyger istället. Min lilla Revie, jag älskar dig. Men nu till den roliga nyheten: Eftersom min älskade Revie dog så kunde vi ju inte låta Piggie bo ensam, för det klarar han inte av. Så nu har jag fått två nya råttor, Tinky & Winky heter dom och är jätte söta. Dom ligger och trängs som sardiner i en sardinburk just nu. Lite litet hus i buren kanske, hehe! Men dom är bara ungar än så länge, 6 veckor är inte så himla mycket. Men nog snackat om råttor.

Igår fick jag höra min darlings röst, och fy vad det kändes bra. Och nu börjar det verkligen kännas att det närmar sig att jag ska åka till henne. Och fy tusan vad roligt vi kommer ha, och så ska vi fira min födelsedag då också. Får se vad hon hittar på för spännande. Sen blir det 4 varsin power king 2 carsin dextrosol pack på plattan också. Det får man bara inte glömma. Kommer ha det så himla underbart uppe i Stockholm med min älskade Nemo. Ingen kan fan ta hennes plats. Tack Stosse och tack Glittermannen för att ni såg till att jag och Nemo träffades. Underbarare människa än henne får man ta och leta efter. Jag älskar dig Elina "Nemo" Franzén<3


This is fucking Robinson..

Sitter nu hemma i lägenheten med Felicia Carlén som har sovit hos mig sen igår. Haft en ganska kort dag i skolan idag, men har hunnit med mycket. Till exempel, hunnit gosa massa med älskling. Sen så har jag hoppat av psykologin, och det på grund av att det blir för jobbigt med alla prövningar jag ska göra och alla andra läxor jag har i alla andra ämnen. Så pratade med både Susanna och Pella. Och dom båda var typ stolta över mig som tog det valet alldeles själv liksom, att jag kunde säga ifrån att det blev så jobbigt och för att fokusera på dom viktigare ämnena. Men dock så måste jag välja 230p nästa år istället. Men känner att det kanske kan bli lättare då på något sätt. Men men, ensemblen gick sådär. För jag är lite rasslig i halsen så det ströps när jag försökte komma upp i höga toner. Men fick i alla fall ett gott skratt, för Wille flummade runt lite och hade sig. Och det var trevligt. Well aja, jag och Felicia sitter och kollar på Robinson. Och det är väl lite intressant, det är i alla fall något att kolla på liksom. 

Och just ja, en sak jag kan lägga till är att jag måste till Veterinären imorgon med The Rev. För han har blivit jätte dålig nu. Idag så märkte jag att han vacklar när han går, och det är inte ett gott tecken. Så imorgon klockan halv 2 så ska jag till Smådjurskliniken med honom. Får se vad dom säger, vad jag måste göra. Aja, får göra det som är bäst för honom. Kommer bli jätte jobbigt om jag måste ta bort honom. Han är ju min lilla bebis trots allt. Älskar mina små rådisar<3 men det är taskigt att låta honom lida. Så jag gör det som känns bäst för honom, min lilla bebis. Men nu ska jag i alla fall ta mig något och äta kanske och sedan lägga mig? Godnatt i alla fall.

Tidig sängång ikväll igen?

Det var värst vad jag börjat att lägga mig tidigt, igår somnade jag 20.45 och idag blir det nog också en tidig sängång efter att jag matat råttorna. Jag tror jag börjar bli sjuk, och att det är därför jag lägger mig tidigt. Har jätte ont i hela kroppen och så tror jag att jag får halsfluss eller något. För halsmandlarna har svullnat och det är vitt på dom. Tydliga tecken på halsfluss? Men i alla fall, bra att jag går och lägger mig tidigt. För då kommer jag ju upp på morgonen i alla fall. Men så att, idag har jag varit i skolan och det gick skit på ensemblen tyckte jag. Men det är nog bara jag. Sen så hade man världens håltimma och sen tre lektioner efter det. Och på historian så har vi börjat läsa om Grekisk Mytologi. Det är awsome! Och idag snackade vi om Knosos, och om miniatauren som bodde i labyrinterna under Knosos palatset. Men men, nu ska jag ge råttorna mat och sen sova. Ha det gött!

Hoppades på lite sömn i alla fall.

God morgon bloggen, idag är jag uppe med tuppen. Eller jag var till och med uppe före tuppen för jag har inte sovit så bra i natt, jag somnade ju med huvudvärk. Och det är inte det smartaste man kan göra. Så nu har jag spänningshuvudvärk och det är fanimig inte skönt alls. Så ska ta och hoppa in i duschen snart så kanske det försvinner. Men det blir i alla fall att dra till skolan idag, dels för att jag vill träffa älskling och för att jag vill ha ensemble. Sen att jag har världens håltimma från 09.35 till 12.10 är ju inte direkt något plus. Men i alla fall, nu ska jag som sagt hoppa in i duschen och stå och njuta av det varma sköna vattnet och bara tänka bort allt annat. Höres kanske ikväll, sover inte älskling här så kommer jag självklart blogga. Men gör han det är jag osäker. Men då får ni inlägg imorgon istället. Puss på er.

Vill bara sova nu, men inte ensam

Blogg inlägget idag blir inte så himla långt. Dels för att det inte har hänt så mycket, och för att jag har världens huvudvärk just nu så jag vill bara lägga mig och blunda så den försvinner. Har i alla fall varit duktig och tvättat lite idag. Så nu har jag mera kläder att skita ner igen. Haha! I alla fall så saknar jag älskling, och önskar att han var här och pysslade om mig just nu så jag slapp denna värken. Men men, han ska kanske sova hos mig imorgon ifall han inte ska repa med bandet. Mysigt värre, älskar min lilla pöjk<3 Godnatt på er folket, ha det bäst!

Hejsan hoppsan

Hoppsan nu var det ett himla bra tag sen jag skrev något här. Har haft så fullt upp, och tankar flygandes omkring i huvudet så jag har inte hunnit med att skriva på bloggen. Men jag hoppas ni klarat er fin fint ändå utan att läsa min tråkiga blogg? Haha nejvars så tråkig är den väl i alla fall inte, det tycker inte jag. Men ska försöka skriva och uppdatera mera på bloggen. Inte varje dag, men någon gång i vecka i alla fall. I alla fall.

I helgen har jag varit hos min älskling i Linköping/Ljungsbro och haft det mysigt. Vi har varit på stan och träffat kompisar och suttit hemma och spelat. Han har börjat nörda wow igen, så när han spelar wow så spelar jag Left 4 dead 2 på 360. Det är skit kul och skit lugnande när man är arg. För då tänker man att personen/personerna som man är arg på är zombisarna som man skjuter på, och då blir man tillslut lugnare. Kände att jag var tvungen att spela det i fredags när jag vart lite sne på folk i Norrköping. För tydligen så hade jag sett mitt ex tim stått och strulat med en tjej på stan och gått fram till honom, spottat honom i ansiktet och så hade han sedan slagit till mig.  Och det ska tydligen ha ägt rum på torsdag för 3 veckor sen då jag var i skolan först till 14.20 och sedan åkte till älskling vid 17.01. Och då jag väntade på bussen var jag med emma. Så jag förstår inte hur jag hade kunnat gjort det. Och sen kom det fram i fredags att jag tydligen hade spottat honom på jackan och inte i ansiktet. Och den jackan sa dom inte hade blivit tvättad sen 2006. Så jag börjar undra ja! Så hoppas det kommer fram väldigt snart vem det är som går runt och säger det, och vem som startat det hela! Men nog pratat om det.

Kan berätta något gulligt i alla fall: Jag och älskling firar en månad idag<3, inte för att det är så himla mycket. Men jag hoppas det blir flera månader tillsammans med honom. För han är underbaraste pöjken i världen. Och han är bara min! Så ni tjejer som läser detta: Keep your hands oy ma' boi! Sen kan jag säga en sak till: Det är 41 dagar kvar tills dom andra grymmaste i världshistorien kommer till sverige och spelar! Peppar som fan alltså, varje dag! Men nu börjar jag få skrivkramp, så ha det gött allihopa.