I'm gonna do my best

Sitter nu hemma och är jätte kissnödig, men det hör inte hit. Har varit i skolan idag och varit duktig i guess, sen efter sk olan drog jag ner på stan oh mötte älskling, gick till The phonehouse och bytte sim-kort till mitt internet. Och hoppas det inte kopplar ifrån något mera. Var med Felicia, Frida och Sanna också. Sen gick vi till new yorker och kollade runt lite. Hittade en jätte söt väska där. Men köpte den inte, ska kolla vidare ifall jag hittar någon annan. Men det blev i alla fall ett par jeans som är väldigt snygga. Fick lite hjälp av älskling att betala dom, för det fattades 67 kr. Sen blev det att dra till ica, köpa cola och deoderant och sen hem. Och nu ligger jag och älskling här och kollar på Chuck, eller i alla fall jag han kollar upp i loftsängen. I alla fall, imorgon så ska jag prata med min sång lärare och då ska han få hjälpa mig att skriva en låt. Hoppas den blir riktigt fin, för sen ska jag spela in den och sen lägga upp den på youtube, så folket får lyssna på den. Men men, nu ska jag gå på toa innan mina kissblåsa sprängs.

Ny design då, inte den bästa.

Jag sjönk just lågt i mina egna ögon, då jag installerade en ny design med twilight tema. Men hatade min förra design och hittade ingen snygg mörk design som var gratis, så det blev den här. Och kommer nog få installera den åt pojkens syster. För hon älskar twilight, men det gör jag mera än gärna om hon vill ha den. Men nu ska jag dricka upp min LOKA och sen kanske gå och lägga mig om vi inte ska kolla klart på filmen som är på fyran, den verkar lite rolig.

Wingfield

Sitter nu ute mitt i ingenstans i Vingåker med pojken min. Det är mysigt att vara här ute med den man älskar. Vi har inte gjort så mycket, men det har varit trevligt ändå. Och veckan som varit har varit helt underbar. Har fått träffa min fru igen, och det var riktigt trevligt och så. Hon har dock fått mig att dricka energi dryck igen. Så nästa vecka ska jag och älskling köpa en platta powerking. Kommer bli riktigt nice det, eller inte haha! Kommer ha as svårt att somna. Men det är sånt man får räkna med. Men nu vet jag i alla fall inte vad jag ska skriva mera, så ska spela lite facebook spel igen hade jag tänkt. Men ni får ha det så bra.

I rymden finns inga känslor

Har precis typ ätit pommes och kycklig klubbor med bästaste fru. Idag har varit en rätt så chill dag, försov mig till skolan dock. Men det gör ingenting, missade bara två lektioner. Imorgon är det onsdag, och då blir det myskväll med Felicia Frida, och Kelsey. Ska hjälpa Felicia baka ciabata, och jag ska baka chokladbollar men vet fan inte om jag orkar det. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, tänkte egentligen bara ladda upp ett par bilder. Som jag ska göra nu !

Orginal bilden ;
Bilden jag målat ;
Orginal bilden ;
Bilden jag målat ;
Blev sjukt nöjd med bilden, och tycker den blev fett lik orginalet eller vad tycker ni ?

Hundvakt.

Min fru Ellen är här hos mig äntligen. Har saknat henne massor. Vi sitter hundvakt till min grannes hund Spooki, han är sötelisöt. Ska vara hundvakt i ungefär en halvtimma. Men men, veterinär besökt gick bra idag i alla fall. Dom stack lilla Piggie med en nål för att ta prover, och det tyckte inte mamma riktigt om. Men sen så fick jag lugna honom. Och nu så ska han äta antibiotika i 10 dagar och se ifall han blir bättre. Hoppas verkligen att han blir det. Men i övrigt så har dagen varit bra, sov hos älskling från i lördags till i morse. Åkte med bussen in till stan. Sen var jag på varenda lektion, duktig tjej! Men men, ska kanske ner och ta en fika snart. Yä, see ya'll.

Aahjustee....

Ligger och myser i älsklingens säng. Blev att ta det lugnt idag, festade igår och skulle också gjort det idag. Men orkar inte, har blivit lite sjuker över natten och det gillas inte. Så ska kolla film, käka daimtårta och mysa ikväll. Hade i alla fall roligt igår med Biller, Thimmy, Linda, Sam, och älskling. Blev lite chill drickande hemma hos mig med musik och så. Var verkligen jätte roligt att få träffa Biller igen, har inte träffat honom på 2 år typ. Fast dom var tvungna att dra ganska tidigt, för älskling blev trötter och så. Så han och jag gick och la oss och vaknade utvilade och han bakis i morse. Men eftersom det inte hänt mycket idag, då vi bara varit här ute hos älskling så finns det inte så mycket vettigt att skriva om. Funderar dock på att byta design på bloggen, men ha samma header. Vad tycker ni ? Well, ha det så bra. Ska snart följa älsklings syster en bit för hon ska och sova hos en kompis.

Changhai knights och makaroner

Sitter/ligger hemma i lägenheten med älskling och kollar på film. Har precis ätit mat, och råttorna fick lite dom också. Har dock tråkiga nyheter om min älskade råtta Piggie, han har fått någon slags böld på sin höft som blodar. Har jag otur, och han, så är det en tumör och det vill jag inte att det ska va. Vill inte ta bort honom, inte nu. Men får tänka positivt, och hålla tummarna för att det är något man kan göra åt. Så ska till veterinären på måndag efter skolan med honom, och hoppas dom har goda nyheter till mig! Blir att inte bära något smink ifall det är tråkiga nyheter. Älskar min underbart söta piggie, han klättrade upp på mig frivilligt idag. Det var ett stort framsteg för honom, Tinky gjorde det också idag. Dom börjar lära sig att vi inte är farliga. Piggie bosatte sig en liten stund i min luva, det var mysigt. Men knäppa Winky tyckte att han kunde bosätta sig mellan mina bröst. Men men, dag i övrigt har varit jävligt seg förutom i morse då jag hade världens flyt med bussarna. Först när jag skulle från älskling till stan hann jag med en buss som gick till söder tull, när jag kom till söder tull så hann jag precis med bussen till min skola som går ner till sprängstens gatan så jag slapp gå över motorvägen. Det är ingen höjdare precis då det inte är så många som stannar för en när man ska gå över. Sen efter skolan blev det först hem till felicia tills hon kom på att hon hade tvätt tid men inte kom in i tvättstugan. Och då blev det ner till Coffée house och ta en kaffe, fast jag har ju fått upp smaken för te igen så jag tog det. Och det var gott. Men nu ska jag och älskling gå och röka, sen kolla på filmen. Efter det ska jag sova, för ska till skolan imorgon. Försöker få in en bra rutin så jag kommer upp till skolan och så. Men men, hoppas ni har haft en bra dag.

Klad_chey

Hemma hos älskling i krokek. På bussen hit fick jag reda på att mina chanser på att får sommarjobb är väldigt höga. I love it! Så imorgon ska jag ringa igen och kolla så det verkligen är så att jag får det. Och idag är jag glad, för börjar känna att det går bra i skolan igen. Och jag älskar onsdagar till en viss del. Yey me!<3 och nu ska jag sno älskling iphone för jag älskar den, kan köpa mig en egen i sommar om jag får jobbet! Hahah, jag är bara såå bäst! Pusssssss.....

Hate the dentist!

Idag har jag varit hos tandläkaren, och det var en ganska rolig färd dit. Fick åka buss för att mitt tåg var inställt, och när jag kom på bussen och vi började åka var det en tant som började snacka med föraren om Södertälje, då började jag direkt tänka att jag kommit på fel buss och att jag var på väg till Stockholm. Sen när vi kom ut på motorvägen ser jag en stor skylt där det står "Stockholm" och fick värdens panik och bara satt och stirrade och önskade att det skulle komma en skylt som det stod "Katrineholm" på. Och rätt som det var uppfylldes min önskning, vi svängde av mot en skylt där det stod "Katrineholm". Och nu tänker ni säkert "Vad ska du göra i Katrineholm mitt i veckan när du bor i Norrköping?", jo det är så att jag var hos tandläkaren idag och fixade tråden som gått av bakom min tänder. Så nu har jag en stor limklump bakom mina tänder som är irriterande. Och så fick jag reda på att jag har ett hål i tanden som jag måste laga. Helvete också! Trodde att det var lagningen, men icke sa Nicke. Så ska till Vingåker någon dag och fixa det. Men i stan så fick jag i alla fall sällskap av Simon, han är snäll! Så vi snackade om allt möjligt typ. Men nu är jag hemma i Norrköping igen och ligger i sängen och softar. Ska snart göra lite mat, hjälpa älskling att laga mat alltså och sen blir det att kolla på Ghostrider klockan 21.00, äta spaghetti och köttfärssås + lite bearneisesås som jag ääääälskar. Men nu ska jag se vad älskling sysslar med och ta en cigg. Over and out!

Smörgåstårta, mummms!

Nu sitter jag hemma hos älskling i Krokek, varit här sen igår. Och idag har dom besök, så vi har ätit smaskig smörgåstårta. Den var jätte god, älskar det! Sen har jag Ani och älsklings mamma suttit och pratat om djur och allt möjligt. Men nu har jag legat och sovit i kanske 20 min och ska kanske lägga mig en stund igen senare. Sen ska jag och älskling baka chokladbollar när deras gäster åkt. Det kommer bli gott, har inte bakat det på länge. Men jag vet nog vad som kommer hända med stor del av degen, en älskling kommer säkerligen att käka upp den. Och det behöver han inte, för han är redan söt som det är. Men skit sak samma, snart är helgen över och då är det skola igen. Och den här veckan ska jag sköta, ska försöka att inte missa någon lektion. Ska bli duktig_chey! Men nu ska jag kela ner mig under täcket, vi hörs imorgon i guess!

What do we think about homework?

Idag har jag varit i skolan, det var roligt. En lektion, värt? Cemu lektionen jag skulle ha börjar inte fören februari, och så är det B-vecka så vi hade inte idrott i slutet av dagen, vi hade de egentligen på morgonen. Så vem vara knäppot som sa att det var A-vecka? Vah? Nejvars, det var nice i alla fall att sluta tidigare. Annars hade jag fått sluta 5. Så jag och Nella stack hem till henne och gjorde lite läxor, det var roligt! Så vi ska göra om det nästa vecka. Kanske baka något så vi har något att knapra på? Det vore nice. Så fick jag reda på idag också att Bam Margera och Tony Hawk kommer till sverige i Maj. Och jag ska lätt dit alltså, haha! Men nu hade jag inte så mycket mera att säga tror jag inte? Nej det hade jag inte, ha det bäst!

Te är godare än kaffe.

Nu är jag hemma i lägenheten igen, och använder det värsta internet som finns. Precis laddat ner Google Chrome igen, för ingenting på Firefox och Internet explorer ville funka. Alltså typ som att spela videos, facebook spel och att skriva normalt på bloggen. Inte för att jag gillar Google chrome så mycket längre, men det är de enda som allting funkar normalt på. Och sen ska vi inte prata om hur dåligt min dongel är, för det har jag redan sagt till er. Men men, idag skulle jag egentligen gått till ungdomsmottagningen, visserligen gjorde jag det, men kom lite sent så fick ingen hjälp. Så jag ska ringa och byta tid imorgon, och sen ska jag säga till mamma och beställa tandläkar tid åt mig för kan inte göra det här i Norrköping eftersom jag inte är skriven här. Sen var jag på stan med Felicia, Filip och några fler och fikade. Och har kommit på, gjorde det egentligen för flera år sen, att te är godare än kaffe. Så härmed ska jag bara dricka te istället för kaffe, fast kanske tar en kaffe någon gång ibland. Men i alla fall, i helgen ska jag hem till älskling och vara med hans familj igen. Alltid lika roligt att vara hemma hos honom. Sen händer det inte så mycket mera fören sportlovet, då jag ska till Stockholm till mina kära vänner. Sen ska jag på kryssning på påsklovet.


Justefan... Höll på att bli halv föräldralös i Onsdags. Mamma och Janne och deras kompisar hamnade nästan mitt i en krock mellan en lastbil och en buss, och mamma och janne hade tagit smällen från bussen först. Och det är ju inga små fordon, så det hade ju bara blivit mos kvar. Men nu orkar jag inte skriva mera om det. Ska smaska på min juice och fundera på att äta något kanske? Det får vi se, men jag ska i alla fall gå och röka nu. Sen kanske sova? Har varit väldigt trött på sista tiden. Tycker jag har skrivit väldigt mycket nu, så därför ska jag sluta nu. Ha det bra allihopa.

Forgetting Sarah Marshall.

Nu har jag precis kollat klart på film med älskling, det blev att kolla på Forgetting Sarah Marshall idag, igår var det Scorpionking 2 som jag misstänker egentligen är ettan, för Mathayus är ung i tvåan. Men det är skit sak samma den var inte så jätte bra ändå, dåliga effekter och sånt där. I alla fall så vaknade jag och älskling sent idag igen, som alla andra dagar. Men imorgon ska vi försöka komma upp tidigt så vi vänder på dygnet. Det har blivit många sims nätter, betyder alltså att jag och älskling sitter uppe tills 5 på morgonen ungefär och bara spelar sims, han på sin dator och jag på min. Vi har blivit riktiga simomaner, och självklart så sitter jag och spelar as we speak. Har ungefär 4 eller 5 olika simmar nu och alla lever fortfarande. Men men, snart börjar skolan då och det ska inte bli kul. Massa plugg och skit. Men sen blir det sportlov, och då bär det av till Stockholm hoppas jag och få träffa min älskade Nemo. Ser bara fram emot loven alltså, men behöver inte skriva vad jag ska göra för det vet ni redan antar jag haha. Men nu ska jag sätta mig och spela lite till, ha det så bra tills vidare.

Det kliar och sticks.

Idag har jag och älskling gått på stan och varit braiga och hunnit med allt vi skulle. Älskling köpte en snygg hood, t-shirt och ett par as balla kalsonger med sex ställningar på (tänkte köpa dom till honom i julklapp, men hittade inte priset då) dom tyckte han om. Jag köpte ett par mjukisbyxor på new yorker, smink och en jätte mysig tröja på H&M. Sen käkade vi på gu va gott för älsklingens julklapps stamkort. Gott var det. Och efter det köpte jag två nya piercingar som jag är riktigt nöjda med. Sen vart det raka vägen ner till Ungdoms mottagningen och skaffa tid. Och sedan hem, då jag däckade direkt efter jag och älskling tog en varm dusch. Sen nu har vi käkat fläskfilé och ris som hans mamma tillagat och det var jätte gott. Now as we speak så sitter jag och smaskar vindruvor, jäääätte gott. Men nu ska jag avrunda detta och sedan sätta mig och spela sims. Kram!


Nya tröjan, och mjukisarna <3

Tron Legacy 3D

Filmen var sjukt bra, rekommenderar den verkligen för dom som tycker om trance music och typ spel. Jag diggade den verkligen. Daft punk har gjort musiken, och tror till och med att dom är med i filmen. Får ta och kolla upp det. Men nu ska jag knarka Corey Taylors nya låt; xm. Haha, simpelt namn alltså.

Ahjuste........ Har hittat en ny favorit jullåt<3
Corey Taylor is the man for me (after Synyster Gates)<3


Movie theater..

Sitter i sängen med älskling, vi båda nördar facebook. Han spelar Data worm, något snake aktigt spel, och jag spelar Ravenwood fair och pratar med Bosse från Malmö. Men snart ska jag fixa mig lite, blåsa håret och sådär. Sen ska jag och älskling in till stan och kolla på bio. Det blir att se Tron legacy i 3D. Blev ingen shopping idag, stan var inte öppen. Så blir det på måndag istället skulle jag tro. Men nu ska jag som sagt snart göra mig i ordning, sen vila lite.

Ring klockor, ring!

Nu är det nya året kommet, och jag ska dejta kudden snart. Imorgon blir det stan med älskling för att shoppa lite kläder, smink och parfym. Sedan kanske ta en fika? Fick ju presentkort av mormor och morfar i julklapp och sen 500 kr av Dagmar och Åke. Så blir att köpa Naomi Campbell Cat deluxe at night (se bild) och sen foundation, min favorit som inte ger mig utslag. Önskar jag kunde köpa; Thierry Mugler Alien (se bild), men den har jag inte råd med... Än! Efter stan blir det hem till mig och hämta snacks åt råttorna, film som älsklings syster ska låna och något mer intressant kanske. Sen blir det hem till älskling igen och slöa framför tv/dator. Men nu tänkte jag som sagt dejta kudden, jag har ont i tårna av någon skum anledning. Jag, älskling och småttingarna hälsar god fortsättning. Photobucket Photobucket