Ah juste.......

Nytt år snart då. Det nya året kommer påbörjas hemma hos älskling med hans familj. Kommer bli mysigt, men vet inte om jag ska ha jeans eller klänning? Fixat eller ofixat hår? Smink kommer jag i vilket fall som helst ha. Har en fundering också (som inte har något med nyår att göra), att våga ta hål i naveln kanske? Jag är fegis, så vågar kanske inte göra det. Men det är sånt man märker, fast beställer jag tid på studio och gör det, så måste jag våga för dom har inte tid i all evighet att sitta och vänta på att jag ska våga ta hål. Älskling får vara med och hålla handen. Men det kommer bli efter att jag klarat mitt nyårslöfte som är att nå min "drömvikt" om man kan kalla det så, och få en slank och fin mage och lite mindre höfter. Men i alla fall så är råttorna med ut till krokek den här gången, och dom trivs i Pontus lillasysters bur. Dom kanske vill ha en sån bur? Blir enklare för mig också då när det blir till att rensa den. Får prata med mamma och se vad hon säger. Men nu ska jag och älskade ut och röka sen så ska vi kolla på någon utav filmerna som jag håller på och lägger in på hans USB. Men folket får ha det så bra, och sup er inte allt för fulla nu. Ni vill väl komma ihåg början va det nya året? Eller? Men i alla fall, Gott nytt år på er!

The green mile

Nu ska jag och älskling kolla på Den gröna milen. Har inte sett den på ett tag, och har sett den flera gånger. Men man tröttnar aldrig på att se den, tycker i alla fall inte jag. Men min mamma är av en helt annan åsikt. Men hon är ju som hon är. I alla fall så blir det hemfärd till Norrköping imorgon, får skjuts av käraste mormor och morfar. Så får dom träffa Pontus också. Enda som är att jag har inte städat lägenheten så det ser ut som att någon släppt en atom bomb med kläder där inne. Men men, har ju hela lovet på mig att städa. Har till och med tänk ut en liten om möblering i lägenheten som jag tror kan bli riktigt nice och jag får som jag vill. Men nu ska jag kolla på filmen, pussen!

You may have the honor to toss my hat... Now go get it!

Sitter i soffan med älskling, och har nyss kollat klart på Pirates of the caribbean - At the worlds end. En jävligt bra film, älskar låten i början då lilla pojken sjunger. Tycker om alla filmerna, och man kan INTE hata Jack Sparrow (Johnny Depp). Sen fick man reda på att det kommer ut en fjärde film i maj. Pirates of the caribbean - On stranger tides, ska lätt gå och se den på bio. Har man sett dom andra så måste man ju fortsätta. Vill också se nya Narnia filmen, den verkar bra. Men i alla fall så sitter vi och kollar på Kill Bill vol. 1 nu, tror inte vi kollar klart på hela. Det är något man märker. Men nu ska jag sluta skriva, imorgon åker jag kanske hem till Norrköping. Det är också sånt man märker.

Angels lie to keep control

Sitter i soffan med älskling och precis kollat klart på Bones. Har suttit och kollat tv/spelat datorn hela dagen idag i brist på annat att göra. Skulle åkt in till stan med Felicia, men hon hörde aldrig av sig så blev ingenting med det. Så får ta det i Norrköping istället när jag kommer tillbaka dit. Fast blir inte så mycket tid inne i stan, för jag ska vara ute hos älskling större del av lovet. Men får åka in och handla lite när jag och älskling får tid. Har fått presentkort på New yorker på 500 kr och på H&M 500 kr. Så jag har lite att shoppa. Sen ska älskling och jag tydligen kolla bio också. Och snart är de nyår också, den ska spenderas med älskling. Men nu kommer jag inte på något bättre att skriva. Så ni får nöja er med detta så länge.

Idols & Anchors

Hejhejhejhejhej... Älskling är hos mig i Vingåker. Så har suttit och väntat på honom hela dagen. Skulle egentligen träffat bror, men det blev inte av för jag fick aldrig tag på honom. Men är här ett tag till, och han skulle stanna hela veckan. Så hinner nog träffa honom. Sen skulle jag träffat Elin också, men det blev inte heller av för jag var tvungen att göra läxor som jag fått av min lärare. Sen så kom ju älskling vid kl. 6 så då blev det inte så mycket mera tid över till att träffa kompisar. Så har suttit här hemma med honom, mamsen och jane och kollar tv. Fast jag och älskling har spelat på hans telefon, jätte mysigt eller något. Men nu ska jag lyssna lite på Parkway drive, sedan gå ut och röka. Pusspusspuss!

Dagen efter, it sux!

Godmorgon.. Nu är julafton över, så nu är det bara nyår kvar. "Årets julklapp" är en iphone, och i stort sätt alla jag känner har fått en. Och det är fucking irriterande, vill också ha en. Men det kommer jag inte få. Inte någonsin. Men nu ska jag ladda ner filmer och kolla på hela dagen. Är på piss humör som vanligt.

A merry fucking christmas!

Nu var det är bra tag sen jag skrev sist. Och det har hänt mycket sen dess, först skolan såklart. Som nu har slutat för jag har lov. Sen har jag varit och fått träffat älsklings pappa. Det var riktigt trevligt, förutom att jag och älskling fick dela på en mega liten säng som tillhörde hans syster. Men nu så är jag hemma i vingåker ensam utan älskling. Han kunde inte följa med och fira jul med mig. Så har precis kommit hem från att ha firat med mamma janne mormor och morfar. En riktigt trevlig jul, fick fina presenter och presentkort. Och älskling har fått en iphone 3g, är avis på honom. Jag vill också ha en men det är långt kvar tills dess. Men nu ska jag kolla klart på Men in black och sällskapa mig med chips påsen.... Det finns ingen cola, fu! Godnatt och god jul <3

Nu ska jag kolla på film..


"Vit klädd med ljus i hår" - idag är det Lucia.

Lucia idag då, och jag kunde inte bry mig mindre. Inte direkt min favorit årstid just nu, så tycker inte om något som har med den att göra förutom jul och nyår. Men det är ett tag kvar tills dess. Just nu sitter jag i alla fall hemma hos älskling medans han är i skolan. Vaknade med huvudvärk  i morse, som jag gjort dom senaste dagarna nu. Så ska ta en ipren och sen lägga mig, ska bara hitta någon först. Idag så händer det inte så mycket i alla fall, sover hos älskling i natt med. Älskar att vara ute hos honom. Sen blir det stan imorgon, ska gå och fixa klipp tid då också och se ifall jag kan hinna klippa mig innan jul. Ska pröva mig på side cut igen och se ifall det kan bli bra den här gången. Sen ska jag be mamma sätta in pengar på mitt kort ikväll, så ska jag och köpa jul/nyårs klänning. Känner för att klä upp mig lite till jul med någon nytt. Använder ju inte så mycket klänningar, så jag har inga fina förutom mina sommar klänningar. Nu ska jag lägga mig. C'ya!



A final song, a last request

Long time no see. Var ett tag sen jag skrev på bloggen nu, har varit sjuk i ca en vecka nu och så har jag umgåts så mycket med älskling och mina vänner. Så har helt enkelt inte hunnit skriva så mycket. Så jag tänkte skriva lite nu, men har inte så mycket att berätta. Bara det vanliga att jag inte trivs i skolan och så. Men tar mig i kragen och går dit i alla fall så jag får betyg och sånt så jag kan söka vidare sen. Har gått runt och funderat på vad jag ska söka vidare till. Men har inte kommit fram till något bättre än fritidpedagog. Jag har lite lust till att söka till bartender skola när jag blir arton. Men får se hur det blir med det. Nu ska jag hoppa in i duschen med älskling, och sen nörda mera facebook spel. Fast först ska jag lägga upp bilden på min lyckoamulett:


Datasalsdejt med Felicia

Sitter i datasalen och lyssna på Petter lite si sådär. Nu lyssnar vi på Mikrofonkåt. Den är fett bra, och Petter är faktiskt riktigt snygg, säger jag och Felicia! Efter skolan blir det fika med Felicia, Filip och min nya kompis Jonathan. Han bara morrar åt mig fan. Men nu blir et inget mera skrivande, börjar lektion om 20 minuter. Kanske kommer ett inlägg ikväll. Pussen och kramen!

(Bilder från lanet)











Som sagt körde vi straffpingis, och jag var den som skulle bli straffad. Men jag hade tur för alla missade, till och med Jocke som var grymt duktig på pingis. Haha!

Kan avsluta med en snuttigull bild på mig och älskling. Tyckte den vart jätte fin<3

The lonely island

Sova hemma hos älskling ikväll, lanet igår var roligt. Efter blogg inlägget jag gjorde gick jag och spelade pingis med några killar på lanet. Först började vi spela kung, sen så körde vi rundpingis, straff pingis och massa. Sen slutade det med att jag, johan, kacke, och jocke spelade dubbelpingis. Sedan gick jag och la mig. Och sov till typ åtta. Åkte sedan hem till älskling och sen somnade vi vid 12 och sov till kl 19:30 typ. Sen nu sitter jag här och lyssnar på The lonely island - i'm on a boat. Hahah, riktigt sköna killar. Gör make no sence musik. Men nu ska jag ut och röka, imorgon är jag barnvakt (hundvakt) från 16:30 till typ 18:30 åt lilla Spooki. C'ya guys va!

(bilder från lanet kommer när älskling lagt över dom på usb-minne)

Gör om, gör rätt.

Sitter och lanar med älskling på han skola. Det är roligt, och jag sitter hela tiden och spelar L4D. Orkar inte skriva så mycket för jag har ont i ögonen, trodde det skulle bli bättre när jag tog mina glasögon. Men det blev de inte, fel av mig. Men ska i alla fall försöka skaffa en header till bloggen. Har ju tid att göra det nu, så blir att göra det i natt när jag inte spelar. Pussssssss.

Kallt, kallt som fan

Hejsan hoppsan, jag har svårt att skriva på tangentbordet tack vare mina naglar som jag gjorde i lördags. Fast det vet ni redan om. Men nu är jag i Norrköping igen, varit sen i söndags kväll. Men jag har bara inte orkat skriva på bloggen. Men nu gör jag det i alla fall. Men har inget intressant att skriva. Typ sov hos Frida och Felicia i måndags. Det var sjukt roligt alltså, skrattade som fan gjorde vi. Frida piercade sig i örat också, och det vart sjukt snyggt fan! Igår var jag hemma hos älskling och fikade med hans familj, hans syster fyllde i måndags. Hela 12 år fyllde hon. Sen sov han hos mig tills idag, men ikväll så sover min gulleplutt hemma. Och det tycker jag inte om alls. Tycker han ska sova här hos mig. Men imorgon så sover han hos mig till fredag, sen ska vi på lan på hans skola på fredag till lördag. Sen vad vi ska göra resten av helgen vet jag inte. Förslag? Men nu ska jag lägga mig under mitt varma täcke, och fundera på imorgon då jag ska vara hundvakt till en underbart söt Spooki. Kommer bilder imorgon. Puss på er!


Jag typ saknar mitt svarta hår..