Ett gott skratt förlänger livet, eller vad säger man? =p


Har kollat på lite klipp idag med =p skit kul verkligen!!!

Otroligt vad det ska regna nu

Idag har det inte blivit något jobb, för det har regnat precis hela dagen och det tycker vi inte alls om. Så jag har suttit inne hela dagen och kollat på filmen Edward scissorhands, Johnny Depp är en sån jävla awsome skådespelare så det är inte sant. Älskar verkligen alla filmer jag sett som han medverkar i. Den enda filmen som han inte är snygg i är Alice in wounderland. Där ser han bara konstig ut. Men men, det gör honom inte fulare i verkligheten. Dom manliga skådespelarna som jag tycker bäst om är: John Travolta, Johnny Depp, och Dwayne Johnsson (The Rock)

Men i alla fall så hoppas jag på fint väder imorgon så jag kan få jobba lite igen och tjäna ihop mera pengar innan jag åker till min älskade pappa och tar en liten semester själv. Det är en utav två saker jag längtar mest till, den andra är att få träffa min älskling igen och kunna reda ut alla problem vi haft så jag kan få ha kvar honom tills mitt sista andetag. Timoty är den man som jag vill leva med livet ut, ingen annan. Ingen annan ska få bli pappa till mina barn, ingen annan förtjänar min kärlek så mycket som han gör. Jag kommer aldrig älska någon annan än honom. Min kärlek till dig älskling (om du läser det här) är för evigt. Men nu blir det inget mer skrivande för idag, ska kolla klart på criminal minds och sedan ska jag lägga mig och sova.

Här kommer två video klipp som fått mig att skratta och le idag.
man bara måste älska han kung fu stil..

och hans sätt att leka superhjälte och bryta tystnaden..
r.i.p james owen sullivan, we miss you<3

Hard work work

Idag ska jag jobbajobbajobba i några timmar, sen ska jag lägga mig och kolla på "The Crow" igen. Alltså kan se den filmen tusen gångger om, för den är så jävla bra, och typ romantisk kanske man kan kalla det samtidigt som det är action i den. Blir att man snyftar lite då och då. Synd bara att det blev Brandon Lees sista film, annars hade han varit med i tvåan också. Han dog ju under inspelningen, så jag är inte säker på om han är med i hela ettan, någon som kanske vet detta? I alla fall så ska jag köpa den och sen tvåan också. För dom är så jävla bra! Hoppas ni håller med mig, annars skickar jag min rått amré på er..

"Byggnader brinner och folk dör.
Men kärlek varar för evigt"
Brandon Lee
1 February 1965, 31 Mars 1993 <3

Sommar & bröllop, underbart!

Idag har jag varit på ett efterlängtat bröllop mellan min mammas kusin Carin & hennes kille, nu man, Andreas. Det har varit jätte roligt att få se dom ingå ett äktenskap äntligen. För dom har varit tillsammans i 10 år. Och Andreas är Carins allra första kärlek, och nu har dom två barn, pojkar. Erik som är 2 år och Anton, som också döptes samtidigt som dom gifte sig, som är ungefär 1 månad gammal. Verkligen jätte söta pojkar dom har. Sen har jag fått träffa ännu en ny kommen syssling, Saga heter hon. Och hon är verkligen den sötaste sysslingen ever. Och tydligen så är hon väldigt lik mig när jag var liten bebis.

I alla fall så är det inte långt kvar tills jag åker till pappa, och det ska bli väldigt skönt. Men ändå inte, för jag kommer sakna älskling så himla mycket, det gör jag redan också så det kommer bli jobbigt. Men jag kommer ju få träffa min pappa och kusin Maria. Så det är nog ingen idé att smsa mig från den 5e till 19e för då är jag i Grekland. Men jag ska kolla ifall det går att smsa från utlandet och det fortfarande är gratis. I såna fall så är det bara att smsa på. Men nu ska jag kolla färdigt på Alien - Återkomsten och skratta lite åt mamma som gör något roligt. Ha det så bra allesammans!


nelly.com - design your own shoe

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!