Drawing pictures of innocent times

Hemma i norrköping igen. Sitter och myser i sängen med Leona som är tok trött efter att varit i Vingåker hela helgen och lekt med Albin som är hennes nya pojkvän. Har i alla fall haft en underbar helg med grabbarna, som vanligt. I fredags var det fest på Tallås för Jocke och Tommy fyllt 20. Och igår var det konsert i stadsparken. Såg Centicore för första gången på väldigt länge, så nu har jag ont faan i nacken! Men det är de värt tycjer jag. Stod först lite åt sidan, men det började krypa i kroppen på mig så tog första bästa chans och smet fram till simon och sa åt honom att lösa plats åt mig vid staketet. Så fick stå framför honom och rööööja! Ont i revbenen också för folk tryckte så jag pressades mot kanten på staketet. Men det är en världslig sak. Sen blev det att chill dricka lite i bilen medans vi skjutsade en av Johannas kompisar hem. Höll dock på att krocka med en älg, och det var inte lika roligt. Både jag och Jocke fick typ panik. Men vi klarade oss oskadda. Sen blev det hem att sova till film, jag och Jocke var jätte trötta. Dock drömde jag världens äckligaste dröm. Men men, nu ska jag sätta mig och göra ingenting som vanligt. Prata lite med Stosse i telefonen också.

Kisses.
Edit: Och rasmus bet mig i magen när jag träffade honom i stadsparken! Han dum<3

Bridge of reason, Shore of faith

Nu är jag äntligen klar med en hel dags städande. Har städat hela lägenheten, sorterat tvätt, rensat råttornas bur och tvättat av deras grejor. Nu är det bara dammsugning och disken kvar sen så är jag helt klar. Funderar också på att byta sängkläder, men det får bli en annan dag när jag har ett passande lakan till sängen. Har gett mig själv och råttorna mat också. Fast jag tyckte inte om det så mycket, men det gjorde dom. Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla på film och tänka lite som vanligt. Imorgon ska jag till skolan, och sen ska jag tvätta efter det. Allting verkar så mycket enklare nu faktiskt. Känner mig duktig. Börjar gå ner i vikt också. Och det känns sjukt bra. Sen finns det ju en del saker också som jag inte mår så bra över. Men det tar jag itu med senare. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag. Nu och för alltid. 

Kisses.

Nothing to say.

Ligger hemma i apatiskt tillstånd känns det som. Skulle behöva, duscha städa och göra rent i pojkarnas bur. Men jag orkar inte ens lyfta ett finger. Vill bara åka härifrån och vara borta ett tag med dom jag älskar. Det är nu man ska ha en bil så man kan samla ett gäng och åka iväg någonstans och bara vara. Men det är ett tag kvar tills jag får bil. Men i helgen ska jag i alla fall ha roligt, ska till Skansen med bästa felicia och ha roligt. Sen så ska jag ta med mig mitt kastspö och åka ut och fiska. Antingen själv eller med janne eller kompisar. Skiter i vilket. Eller så tar jag bara mopeden och åker någonstans och lyssnar på musik och tänker. Det låter som en toppen idé typ. Men nu ska jag ta mig i kragen och få arslet ur vagnen så jag kommer igång någon gång.

Kisses.

Just the way you are

Jag orkar verkligen inte skriva så mycket. Så tänker inte göra det, men lite kan jag skriva i alla fall. Börjar väl med att säga att helgen var verkligen awsome! Hade så himla roligt med grabbarna. Festade, tvättade/städade bil och fiskade. Hade så himla roligt, så tiden bara flög iväg. Men nu är jag hemma i Norpan och har tråkigt igen. Har också blivit tvungen att börja använda min lilla rosa dator igen för att busschaffisfan bara droppa min väska i backen så min andra pärla gick sönder. Så nu ska dom få betala det som behöver lagas, kommer inte få se den på flera veckor! Fast nu ska jag gå och ta en cigg, och sen kanske lägga mig och kolla på någon av dom sugiga filmerna jag har på datorn. Vi höres alltså.

Kisses.

The road to hell is paved with good intentions

Skolan nu då, har datorn med mig för jag ska sova hemma i lägenheten ikväll. Ska ta en liten kvälls promenad med Emma Hultman och bara ta det lugnt. Kanske kolla på hennes lägenhet också, för den har jag inte sett. Tills dess så måste jag ju vara här, slutar inte fören 15.10 och har världens hål från nu till typ 12.20 tror jag det var. Måste verkligen fixa trummorna så jag får G i det. För då slipper jag det nästa år. Så då kommer jag ha en lektion mindre på schemat. För övrigt så är mitt shcema soft nu, fast det gäller bara fram till sommaren. Sen i höst får jag tillbaka samma gamla jobbiga schema igen eftersom jag ska gå om tvåan ! Men men, det är jag själv som valt det så får gilla läget helt enkelt. I alla fall så ska jag plocka ner datorn snart, och gå bort till Iréne. Har glömt mitt mobila bredband hemma så kan inte sitta vid msn eller så i matsalen. Så jag får skriva mera ikväll så ni får en bättre bild av vad jag ska göra idag! Skulle gärna ha med systemkameran dock, men den ligger ju självklart hemma i Vingåker som vanligt eftersom jag hela tiden ska glömma den, dumma mig! Men på tal om att glömma saker, glömde mina p-piller i Vingåker, igen, så mamma ska skicka dom med Anders om hon kom ihåg det. Men det hoppas jag för jag behöver dom verkligen nu. Och påtal om mamma, så saknar jag henne massor! Men ska få träffa henne i helgen igen. Ska på zumba! Haha, det är roligt och skönt att jag kommit igång med träningen lite smått i alla fall. Nu gäller det bara för mig att få bort mitt sockerbegär som är huge. Men det klarar jag nog, hoppas jag. Fast nu ska jag dra mig hade jag tänkt, men det kommer mera ikväll om jag orkar. Annars så skriver jag mera imorgon om jag hinner.

Kisses.

Du har keps och knarkar..

Sitter uppe på övervåningen och har precis ätit god mat med mami och janne. Blev karrékotletter med klyftpotatis, sallad och sparris som jag stekt och god sås som mamma gjort. Mamma och jag har varit på en motorcykel tur idag. Vi skulle till Willy:s men tog en lång genväg till Hälleforsnäs och Lager 157. Köpte 4 skit snygga t-shirts, 3 linnen, en hood, en cardigan och en skit snygg skinjacka. Sen blev det såklart Willy:s till slut. Var riktigt skönt att åka båge igen. När vi komm hem så blev det att övnings köra ner till mammas jobb med gammla Bettan. Gick faktiskt jätte bra. Förvånad själv. Nu sitter jag mami och janne och kollar på Kvällen är din, mami och jag sitter och snyftar. Så nu ska jag avrunda det här och förtsätta kolla, men först snyta mig för det kliar i näsan av allt katthår !

Edit: Rubriken har ingenting med inlägget att göra , kom bara inte på vad jag skulle skriva så tog namnet på låten jag lyssnade på !
Kisses.

Join the party , and loose weight.

Nu är jag i vingåker igen, sitter uppe på övervåningen och kollar på Twilight med min mamma. Haft ett jobbigt men roligt pass med Zumba idag. Det kommer helt klart bli flera gånger. Träffade också en gammal kompis som jag pratade med och så. Det var både enkelt, och svårt. Fast sorban var den enklaste delen i träningen, och det som mami och jag redan tränat på här hemma. Men jag orkar inte skriva så mycket , så nu ska jag ner på toa, sen röka. Men hörs igen när jag orkar blogga !

Kisses.
Min underbara mamma <3