Torsdag eller söndag?

Är hos min kära kusin i Stockholm, har varit här sen i tisdags. Vi var på kryssning igår och kom hem idag, kan inte riktigt beskriva med ord hur kul vi hade. Trots att jag vart sjösjuk och inte mådde sådär jätte bra natten till idag och under dagen så har det varit riktigt kul att få umgås med henne. Vart lite mycket att dricka igår, och mycket dans. Träffade härligt folk, kompisar till Josefin, och det var inte så hemskt att umgås med mycket yngre personer än mig som jag trodde. 

Ligger nu i soffan helt utslagen och ska snart sova, mamma kommer upp imorgon och vi ska ha en mor och dotter helg med shopping, hotel vistelse och god mat hoppas jag. Ska uppgradera garderoben lite och köpa ett bar mjukisar som jag hittade igår på stan. På söndag blir det hemgång till Norrköping och umgås med X, bada bubbelpool förhoppningsvis och bara vara. Ska försöka sova snart i alla fall, min dygnsrytm är lite ur balans, känns som att det varit helg hela veckan. Så jag hoppas den hoppar tillbaka till normalt snart. 



Lite bilder från kryssningen, tog inte så jätte många. Men den första bilden talar för sig själv. Det är Eddie, en kompis till Josefin som var trevlig, och Dj:n som spelade på kryssningen. 

140209 - lördag.

Nu har jag tappat stinget igen. Vet inte hur länge sen det var jag skrev, men känns som att det var ett tag sen. 

Har inte mått så jätte bra dom senaste veckorna, har varit något som smärtat i buken från dag till morgon. Men nu verkar det som att det gått över, peppar peppar ta i trä, så får hoppas att det är så. I fredags hade jag jätte hög feber och kunde knappt sova, men det har gått över och hoppas att det håller sig borta. Jag orkar inte skriva så jätte mycket, så kan väll så mycket som säga att jag har haft väldigt bra helger och veckor på länge. Igår var jag ute med några kompisar, och vi hade som vanligt roligt. Men ingenting toppar förra lördagen, den var sick! Tänker inte gå in på detaljer, men jag och Hannah hade så roligt att det nästan är förbjudet. 

Nu ska jag försöka samla kraft att städa lite och gå ner med madrasserna i källaren, hade några kompisar som sov här i natt så golvet är till mestadels täckt av madrasser. Morföräldrarna kommer hit på tisdag så det behövs städas innan dom kommer, annars blir det hus i helvetet. Ska hoppa in i duschen nu, see ya'!


Älskade syster <3