Blåa män är awsome!

Söndag idag då. Så det har inte hänt så mycket intressant som jag kan skriva om. Förutom kanske att mamma och jag var nere och köpte byxor på Factory Outlet. Det vart ett par skit snygga mörka jeans, och sen leggings som är lite jeans aktiga. Underbara! Men det jag egentligen gick in här för att skriva, var om gårdagen!

Den var fylld med massa roligt. Först klockan nio, ungefär, sätter vi oss, jag mamma och janne, i bilen och kör mot stockholm. Stannar på vägen och köper världens äckligaste kaffe, no kidding here! Kommer upp till stockholm, parkerar bilen. Tar tuben till hötorget och går till någon wierdo affär som mamma tycker om. Sen går vi där ifrån och går till hötorget igen och käkar på ett fik. Ville kolla efter lite byxor, så det gick jag och gjorde. Men hittade inga snygga. Så drog vidare till plattan då jag fick träffa min älskling, Nemo, igen. Saknat henne massor. Så vi fick 20 minuter på oss att prata lite och så. Och självklart så fick mamma träffa henne också så jag verkligen får åka till henne på höslovet. Och det ska bli freaking awsome! Längtar som faen! Men i alla fall så vid halv fyra tiden så drog vi oss bort mot Göta lejon, där vi skulle se blue man group. Och fy fan, jag har aldrig varit med om något så underhållande som dom. Helvete vad bra dom var! Dock så fick man inte ta kort under föreställningen så har inga bilder på dom som är bra. För ingen tog med sig kamera heller. Men jag fick i alla fall en kram av en blå man. Och dom är så jävla söta tycker jag. Ville bara se mer och mer av dom men tyvärr så är biljetterna så dyra. Annars hade jag bokat biljetter till nästa helg också right away liksom! Men men, efter showen åt vi på Pizza hut och sen åkte vi och hälsade på älskade moster. Sedan åkte vi hem och jag somnade i bilen som vanligt när vi åker någonstans och det tar lång tid. Så det var min helg! Hoppas ni också haft en toppen helg.


Home not so sweet home

Sitter nu hemma i Vingåker. Inte klätt på mig eller något sånt än, gör det efter jag duschat. Sen så ska jag försöka mig på att fläta små små flätor lite överallt i håret. Har just nu en på sidan som suttit där sen igår. Riktigt gulligt faktiskt. Ikväll blir det att fira mamma, och sen så ska jag kanske på fest med min broder Martin. Och sen imorgon blir det att dra till Stockholm, med mamma och Janne. För vi ska och kolla på Blue man group. Dom är så jävla häftiga, så jag kommer säkerligen inte bli besviken alltså. Hoppas bara vi får bra platser. Annars blir jag ledsen i ögat. Vill ju se dom, och samtidigt höra dom. Sen söndag blir det hemfärd till Norrköping. Och måndag ska jag fika med Pontuz.

Nu tänkte jag skriva lite om bion kanske? Var ju och kollade på bio med Schäfer, Robot, Cissi, Jim och Pontuz. Vi var och såg Resident Evil: Afterlife 3D och den var sjukt underbart bra kan jag ta och få meddela er. Så den rekomenderar jag verkligen. Och vad jag uppfattade från slutet, så kommer det komma en 5a också. Det ser jag väldigt mycket fram emot. Och sen så var det glappkäftade hundar med i filmen också. Hahah, det var fan roligt. Alla skrattade ihjäl sig när jag sa det. Men men, nog om filmen. Det var roligare efter den, för då rännde vi runt på stan. Och dom kittlade mig så jag skrek och det hördes över hela drottning gatan. Till och med aina stannade och kollade till oss. Så fick jag reda på att jag kan skratta och skrika i 2h utan att röste fuckar sig. Det var fan skills. Tack för en jävligt trevlig kväll pojkar, och flickan!<3. Och jag hittade ett popcorn i min ficka igår från att Schäfer hällde resten av popcorna över mig.

Förresten så har jag och syster bestämt oss för att kasta våra liv till fåglarna!<3

Hurra hurra för mamma, snart!

Nu sitter jag hemma, genom förkyld som ett as. Men vet ni vad, jag går till skolan ändå. Och idag har jag faktiskt varit duktig_chey och tagit hem arbete från skolan. Blev lite engelska, och psykologi också. Så det ska ta och fixas ikväll. Och hoppas jag blir klar, för imorgon ska jag har läst kap. 2 i psykologi boken och gjort "Fallet Jessica". Sen i engelskan ska vi läsa en text om Bridget Jones diary, men ur Bridgets perspektiv som skriver om Mark etc etc. Och därför ska vi skriva på engelska vad Mark skriver i sin dagbok om Bridget. Eftersom man inte får reda på vad han känner om henne och så. Men hm? Vad ska man hitta på och skriva, jag har ingen aning. Har så himla dålig fantasi när det gäller sånt. Men får hoppas att kanske älskling kan hjälpa mig, för han ska sova här hos mig i natt för han ska på intagningsprov på min skola imorgon. Och det känns roligt ifall han klarar det och kommer in också. Dock kanske han måste gå ettan, men det gör inget säger han. Aja, i alla fall så var jag hos han i helgen. Och vi var på emocore träff på skylten. Det var faktiskt riktigt kul, efter en stund, för jag har fått träffa nya personer som är riktigt riktigt trevliga. Så blir tummen upp på det.

Nejvars, imorgon blir det bio med kompisar. Blir att se Resident Evil - Afterlife 3D. Väljer att gå på den istället för Marmaduke, eftersom jag sett alla 3 Resident Evil och det här förmodligen är den sista. Men usch vad läskigt det kommer vara om det fortfarande finns dobermanns med i filmen. Jag avskyr verkligen dom hundarna, tack vare Resident Evil filmerna. Men skit sak samma. Brinner man för filmer, så gör man helt enkelt det. Och då får man ta konsekvenserna. I alla fall så tänkte jag passa på att säga förtids grattis till min kära Mamma som fyller år på fredag. Som fyller hela 44år alltså.

GRATTIS MAMMA! jag älskar dig <3

visst är vi lika? <3

Speak only when you're spoken to

Igår var man på sjukhuset då och tog prover, eftersom jag inte mått så bra några dagar nu på grund av att jag haft mens i över en vecka. Men nu verkar den ha sagt tack och hej tills nästa gång som jag verkligen inte längtar till. I alla fall så fick jag göra Gynekologundersökning, ultraljud, ta gravtest och blodprov på sjukhuset. Och det var verkligen inte alls kul. Fast jag klarade av att vara själv under blodprovet, och det tyckte jag var duktigt av mig. Michaela har gjort framsteg! Säg grattis då? Haha nejvars. Idag blir det att hämta ut tabletterna som barnmorskan skrev ut till mig, och hämta ut nya p-ringar, jippie! Pratade med mamma igår också, och hon kommer kanske köpa en Onepiece till mig i födelsedags present, eller om jag får det tidigare. Det vet jag inte. Men i alla fall så har jag valt den blåa, för den gråa var inge snygg tyckte jag inte. Så jag hoppas, verkligen hoppas, hon köper den. För den verkar skit mysig!



Men i alla fall så åker jag till min underbaring Marcus på fredag och kommer vara i Linköping/Ljungsbro hela helgen, och få träffa älsklings kompisar kommer jag också få göra. Vi ska på EC-träff på lördag, och sen ska vi hem och ha hela hans hus för oss själva. Myspys ska det bli! Min söta, underbara Marcus<3


min älskling är finast, japp!<3

Aldrig någon mera god natts sömn

Då har man slutat och sovit då, så det är bara att pimpla kaffe varje natt nu. För efter det som hände i natt, så bara vägrar jag sova, ensam i alla fall. Men det är inte säkert att det blir bra om jag sover tillsammans med någon heller. Det återstår ju bara att se, men jag hoppas i alla fall att jag kommer kunna få någon blund någon natt. Men på fredag och lördag vet jag i alla fall att jag kommer sova gott, det hoppas jag i alla fall. Annars så tänker jag verkligen ALDRIG sova igen. Och ni kanske vill veta vad som hänt? Jo det är såhär att jag drömde en mardröm i natt som verkligen fick mig att tro att jag var död på riktigt eftersom att jag aldrig vaknade.

Drömmen (från det jag kommer ihåg):
Jag är på en åker med solljus, fåglar som kvittrar och fjärilar som flyger omkring. Men helt plötsligt förvandlas allt till en grå grön ton och jag börjar springa som aldrig förr. Och jag springer efter människor, tar i el stängsel utan att få stötar och mitt ansikte är horribelt. Men det är min kropp som blir så, psyket är fortfarande jag. Så jag försöker skrika men det går inte får bara ut dova skrik som är täckta av luft. Helt plötsligt vaknar jag i mitt rum i Vingåker, jag hade drömt. Går in till mamma och janne och gråter blod. Säger att jag haft en mardröm och frågar om jag får sova inne hos dom. Och dom gör plats åt mig. Helt plötsligt försvinner janne, och kommer tillbaka igen och säger att jag kan sova i min egen säng igen, att det inte är någon där. Men jag vägrar, mamma vaknar, dom går ut ur rummet som blir till en balkong där utsikten är att man bara ser svarta skepnader på höga gungor som har röda ögon och försvinner, så fort Jag kollar på dom. Jag försöker skrika på mamma, men åter igen kommer det dova skriket och mamma och janne blir till monster som försöker döda mig. River janne i ansiktet och han börjar blöda något fruktansvärt, jag hade fått sylvassa naglar. Jag hör mig själv skrika och slår omkring mig och försöker hitta mamma, men hittar henne inte. Istället ser jag en skugga med röda ögon och ett stort svärd som kommer mot mig i rusande fart men missar första hugget, jag börjar skrika och skrika. Sen träffar svärdet mig och jag dör, och då börjar min hjärna fatta att det är dags att vakna till verkligheten. 

Jag vaknade helt enkelt av mitt eget skrik, och jag har skrikit under hela drömmer så nu är jag hes. Jag vaknade också i panik och visste inte vart jag var, till en början, tills mitt minne klarnade till. Och i samma stund som jag vaknade började jag stört gråta, och grät ända tills jag hittade någon som var vaken. Och det var min underbara vän Kimon. Men nu är det såhär (som jag skrev ovan) att jag tänker aldrig mera sova ensam. Så dom nätter jag är ensam så sover jag inte en enda minut. Det som krävs för att jag ska sova, är att jag får sömntabletter utskrivna annars tänker jag banne mig inte sova. Och den drömmen, har gjort min mörker rädsla ännu värre nu!

Tack för mig!

Katt-apultstol funkar perfekt!

Nu blir det ett kort inlägg, för jag måste gå och sova snart för jag ska upp sjukt tidigt för att åka ner till resecentrum för att träffa Ida som kommer runt klockan fyra i morgon bitti. Det gillas egentligen inte, men vad gör man inte för kompisar liksom. Hon ska vara här, hur länge vet jag inte men det ska bli roligt att få träffa henne igen. Var sjukt länge sen jag träffade henne. Men i alla fall så har jag nyss ätit god mat, gett råttorna mat (och dom sitter och äter för fullt), och målat naglarna. Så nu är mina naglar jätte fina, så det är bara att duscha kvar. Men det gör jag imorgon innan jag går och möter Ida. Förresten så var jag och hämtade min biljett idag, och fy fan vad skönt det var att hålla den i handen och veta att jag snart ska få se dom!

Förövrigt såg jag nyss en reklam om en film som kommer på bio snart, den verkar as rolig. Tror den hette något i stil med Marmaduke. Handlar om katter och hundar. Bara måste se den alltså. Någon som vill se den med mig?


Klad_chey!!<3

A7x in my heart, 20 november

Alltså nu vet jag fan inte vart jag ska ta vägen. Fick nyss reda på av mamma att hon beställt biljetter till Avenged Sevenfold den 20 november åt mig. Och fy fan vad klad_chey jag blev! Så jag ska och hämta dom senare idag tror jag. Vill dreggla lite jööh kanske! I alla fall så hoppas jag att det blir sjukt awsome, lika awsome som slipknot! Och jävlar vad jag kommer skrika sönder min röst, och det är inte bra då man är sångerska och ska till skolan veckan efter. Och efter konserten så sover jag hos min älskade moster som är bäst i världen. Guldstjärna till både mamma och Erica. Men nu är jag så jävla pepp så det inte är sant, även fast det är två månader kvar! Men vilka ser man där då? Och någon som vill köa med mig?

a7x in my <3

Blubb, övertext?

Sitter nu hemma i min lägenhet med Lois Zinderland, vi kollar på Simpsons som för övrigt är det dåligaste programet ever. Men Lois håller inte med mig. I alla fall så tänkte jag kanske ta och ladda ner Vampire diaries? Och varför jag vill göra det, är för att jag älskar vampyr serier för dom som inte visste det. Och nu vill jag bara säga att jag börjar fan bli trött på personer som påstår sig vara ens bästa vän, och sen pratar skit bakom ryggen på en. Det är det fittigaste man någonsin kan göra. Nu fick jag det sagt, sa tack! Men nu tänkte jag i alla fall ta lois under armen och gå ut och röka. Och tänka lite på en sötnos<3

Förresten, ritade lite på en tatuering idag på en lektion. Och jag blev skit nöjd över den, för den blev så jävla snygg. Men frågan är bara om jag ska göra den såhär (se bild) eller lodrätt, alltså att symbolerna går som i en lodrät linje?


Vad tycker folket om denna?

Rytmer och musik

Nu är jag i skolan och har precis haft sång med Poppe. Det var faktiskt jätte roligt, och det gick jätte bra för mig tyckte jag. Och imorgon ska jag ta med mig min mp4, sen så ska Poppe lägga in det han spelade in idag på min mp4. Så jag kan träna på att stärka min röst. Ska bli roligt att få höra hur jag låter när jag gör dom övningarna. Men ingen annan får lyssna på dom, jag är seriös alltså. Lyssnar ni på dom, så måste jag tyvärr döda er.


älskar min omgjorda slipknot tröja<3

Sug och svälj, trevlig helg!

Underbar helg har spenderats med underbar pojke, Marcus Ahldin, vi har kollat på film, flummat, kastat kuddar, käkat mackaroner och somnat mot varandra. Han är mysig, och säger ni något annat får ni en mackaron i örat! Och eftersom jag träffade honom, så blev det inget moshpitopen för min del, och det sög. Men jag hade trevligt ändå. Förutom att han har åkt hem nu, och det gillas inte alls. Men hoppas att det inte tar allt för lång tid innan jag träffar honom igen. I alla fall så var det de jag hade och skriva, kommer inte på något mera att skriva för tillfället. Ha det så bra!

Trött, seg, allmänt deg?

Ligger hemma i Vingåker i min säng och väntar på bättre tider. Blev inget moshpitopen för mig även fast jag köpt biljett och allting. Jag bara vägrade att gå själv, så jag sket i det. Så idag ska jag hem till Norrköping igen för att träffa Marcus. Det hoppas jag blir roligt, men vad man ska hitta på har jag ingen aning om kan jag ta och meddela. Men vi hittar säkert på något roligt, jag har ju som sagt en hel del filmer hemma. Och sen finns det ju kaffe ställen att gå till. Så får se vad vi hittar på, när jag väl kommer iväg till Norrköping. Ska snart lyckas ta mig upp ur sängen så jag kan börja förbereda råttorna och mig själv för hemfärd. I alla fall så har veckan varit allmänt störd, eller deg? Schemat i skolan har varit fucked, och skolan har varit allmänt fucked. Men har gått till skolan varje dag, och det är jag stolt över mig själv för att ha gjort. Vill ju få tillbaka mitt CSN så jag kan fly Norrköping lite då och då och åka till Linköping kanske? Aja, nu ska jag avrunda detta inlägg och gå och göra mig i ordning.

Norrköping igen

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Så jag tyckte att det kanske var dags att lägga in ett inlägg, och göra det oftare nu. När jag har tid förstås, för jag har så mycket i skolan nu så jag hinner inte med så mycket på fritiden nu. Men i alla fall började jag förra veckan, och fick se alla nya ettor, och det var väl roligt. Många olika stilar och många nya antikten. Väldigt många nya lärare också, så nu har vi en hel del lärare. Och NTI har flyttat ut, så nu har vi mera klassrum att vara i. Eftersom att vi nu är ca. 170 elever, 1:or 2:or och 3:or vill säga. Och så fick vi våra scheman, som strulade till det för en del i Måndags så då fick vi nya igen. Och mitt knäcker, har bara en lektion på Fredagar som är 50min har jag för mig att det var. Sen har jag massa håltimmar också, lite jobbigt men ändå skönt för då kan man varva ner lite för att sedan få mera energi till nästa lektion som kommer. Och, så har jag fått massa, eller kanske inte massa men en del, nya lektioner. Som till exempel trum lektioner, psykologi och spec ensemble som jag valde i ettan som jag ville ha som individuella val. Sen har vi fått Kultur -och idé histora och massa mer. Riktigt roligt faktiskt. Men men, det har hänt mycket nu som jag inte orkar skriva om för jag vill bara radera det från minnet och ta nya tag. Just nu kommer jag bara tänka på skolan, så jag slipper gå ett extra år sen. För jag vill ta studenten med mina klasskamrater. Och så vill jag få tillbaka mitt studiebidrag så jag kan leva.

Förra helgen var den roligaste helgen på länge faktiskt. Jag var på skogsröjet med Felicia och hennes kille Linus. Sen så fick jag träffa Moniälskling inne på området. Och det var så jävla underbart att få träffa honom igen, och bara glömma allting. Men nu så saknat jag honom som tusan och längtar till nästa gång jag får träffa honom. Sen så jobbade vi andra dagen, och det var så jävla roligt så det går fan inte ens att beskriva. Tyvärr fick jag inte se Raubtier som jag ville, men jag fick i alla fall höra dom. Och fy fan vilken röst han har, älskar verkligen hans röst! Ge mig den for fuck sake alltså. Haha! Och nu i helgen kommer jag ha ännu roligare hoppas jag, för då kommer jag få se Enter Shikari på moshpitopen och träffa massa kompisar hoppas jag. Så det lär komma en uppdatering efter helgen. Men nu orkar jag inte skriva mera, så ni får nöja er med detta jag skrivit och bara hoppas jag skriver mera imorgon om jag orkar. Ha det bra!