Just a regular day

Ligger och väntar på att älskling ska bli klar med sitt jävla spel. Så tänkte att jag kanske hinner blogga lite innan vi går och duschar. Blir väl ett vanligt inlägg om dagen eller så typ. Så ja, har varit i skolan idag. Hände inte så himla mycket, satt mest i matsalen. Sen efter skolan drog jag hem och Filip hängde med. Han har ju inte sett mina råttor så tänkte att det kanske var dags att han skulle få se dom? Och ja, gav dom mat och så. Tinky betedde sig jätte konstigt idag. Han var nyfiknare än vanligt, och det gjorde honom ännu gulligare! Han bara hoppade upp med huvudet och kollade på oss. Tror det kan ha varit för att Filip var där, ny person liksom. Men i alla fall, sen så drog vi till stan, till ch jag stod mest och fördrev tiden med att prata med folk. Sen åkte jag ner till rese och fick sällskap av Klinga. Dock gick inte bussen fören om en timma då jag kom ner, så älskling var snäll och ringde Tobbe så jag åkte med honom hem. Mycket bättre än att sitta där nere och vänta en timma. Men nu så ska jag i alla fall gå och duscha, imorgon är jag antingen hemma. Eller så drar jag till skolan, vet inte riktigt än. Men ha det så bra.

Kisses.

I refuse to be a worm like you..

Ska jag vara helt ärlig till er bloggläsare så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva. Helgen har varit ganska slapp, hade Spooki igår så jag satt och kollade på körslaget med honom, denna gång jag hade honom var han ganska lugn. Satte upp pallen vid fönstret så han kunde sitta och kolla ut och då blev han lugn. Sen vid 22 kom Malin och hämtade honom. Gick och la mig ganska kort efter det. Skulle egentligen åkt till älskling, men det blev inte så då Malin kom och hämtade Spooki så sent. Men det gjorde ingenting, för åkte till honom idag istället. Så är hos honom nu. Imorgon blir det att gå till skolan, och sen ska jag ut hit igen. Och på tisdag är jag ledig, så ska ligga hemma hos älskling och sova hela dagen. På söndag vill Felicia att jag ska åka med henne på idol audition i Linköping, men problemet är att jag inte vet hur jag sak ta mig dit. Så det blir väl ingenting, om inte Felicia tvingar mig eller något. Skulle vara kul, men jag känner mig inte riktigt redo för det alltså. Min röst är inte lika bra som den en gång var. Och vill inte göra bort mig i tv. Men aja, får se hur det blir. Nu ska jag kolla klart på National treasure och sedan lägga mig skulle jag tro. Ska upp tidigt och sparka upp älskling också så han kan följa mig till bussen.

Kisses.

Sorry you're not a winner

Precis kommit hem från Nella och Christoffer nu. Hade jätte roligt igår, åt god mat kollade på två halva filmer (blir det en hel då?) och åt godis. Sen färgade jag en svart slinga i håret också. Hahah, bara för att jag kunde liksom. Det blev rätt snyggt. Men ska till frisören någon dag och beställa klipp och färg tid. Då blir mitt hår blått! Hoppas bara det går, för sist jag ville färga ljust gick det åt helvete. Men i alla fall, idag blir det chill hemma med Spooki som kom till mig för några minuter sen. Ska nog hoppa in i duschen snart, och sen gå ut med honom en stund kanske. Och eftersom jag har honom så kan jag inte åka ut till älskling imorgon just för att dom har Gizmo som inte tycker om andra han hundar. Och älskling kan inte komma hit för då kan inte jag åka till dom imorgon och så, eller jo jag kan åka till dom men jag kommer inte kunna ta mig in på måndag. Men det är skit sak samma, skönt att vara hemma ändå. Ska nog ta och tvätta av råttornas grejor i buren så det blir lite fräschare där i, och sen plocka undan den rena tvätten jag fick av mormor och morfar förra helgen. Fast ah, nu vet jag inte vad jag ska skriva. Sitter och smsar med Felicia på mitt internet ganska praktiskt. Eftersom jag inte har några pengar på mobilen och plus att den är död. Så ska antingen efterlysa en laddare eller byta till någon av mina andra telefoner jag har. Men ni andra får ha det bra och ni når mig på facebook.

Kisses.

In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti

Nu var det himla länge sen jag skrev alltså. Men just nu så sitter jag hemma hos Daniella och gäser. Vi har precis varit och handlat, eller ja dom har varit det, så snart blir det att göra mat. Sen ska vi kolla på film och äta godis. Det är vad som händer ikväll. Men denna vecka har varit seg och så. Dock har jag gjort framsteg i skolan, tycker jag i alla fall. Sånglektionerna har börjat visa resultat känns det som i alla fall. Och jag har fått bytt arbetsgrupp för att felicia har hoppat av skolan och så. Det är lite segt, men sånt som händer tyvärr. Så nu går jag i samma klass som Daniella och det känns reda mycket bättre. Hm?.. Fick reda på igår att mitt ex Melkers hund gick bort igår. Hon var min favorit hund. Så hans mamma Åsa skrev till mig idag på Facebook och sa det. Hon var så gullig, hon skrev att jag kanske ville veta det för hon tyckte att jag och Ella hade något särskilt. Så det var verkligen gulligt sagt av henne. Och jag saknar Ella jätte mycket, jag väntade för länge och nu så är det för sent. Men nu är det ingenting att göra åt. Hon var dålig, såg knappt något och kunde knappt höra någonting så hennes tid var kommen. Men hon har verkligen varit med om så mycket i livet, hela 14 år och 2 månader blev hon. Hon kämpade in i det sista. Nu har hon gått vidare och mår bra igen. Sen vill jag säga att jag saknar Åsa, Lörtis och Emy också, den familjen är verkligen härlig den. Men nu vet jag inte vad mera jag ska skriva om, så tänkte lägga upp en bild på Ella som jag tog från Melker och sen umgås med Nella lite.

Kisses.
may your soul rest in peace in heaven sweetheart<3

Onepiece..

Tjatja!

Ett tag sen jag skrev nu, så tänkte att jag kunde skriva lite nu.
Står i matsalen i skolan, har med mig datorn för att jag var hemma hos Pontus igår till idag och då hade jag med mig min dator. Det har jag alltid. Så tog med den och internet till skolan också. Har börjat spela ett spel som heter Grand Fantasia, det är as roligt. Typ som WoW fast fjantigare, men är typ en liten manga gubbe som springer omkring och dödar roliga figurer, fast dom är elaka.. Well, var och tog bort en av mina älskade råttor i fredags, Piggie. Han fick en tumör på höften, det var inte roligt. Han mådde inte alls bra. Så han fick somna in. Sen i helgen har jag träffat mamma och Janne, och umgåts med kompisar. Det var riktigt trevligt, fick en onepiece av mamma. Den är jätte mysig, har på mig den just nu. Hm?.. Vet inte vad jag ska skriva mera just nu, så skriver mera när jag kommer hem.

Trööööött.

Orkar egentligen inte skriva någonting, men skriver någon rad i alla fall så ni vet att jag lever. Har ju gått ett par veckor sen jag skrev sist, eller? Men i alla fall å har jag varit på en underbar konsert och sett Dark forest of north och 4 andra härliga band. Fått träffa gamla vänner igen, och kommit med på en musikvideo. Ut över det så har jag bara varit i Norrköping, gått i skolan och så. Men snart bär det av till Stockholm igen, bara 7 veckor kvar, för att åka båt. Och då ska jag försöka träffa ännu mer kompisar än vad jag gjorde nu. Ska bli så skönt. Men nu ska jag rymma härifrån igen. Pussssss!