How stupid could i be

Sitter hemma i mörkret på övervåningen och tänker lite i min ensamhet. Det är många tankar som flyger genom huvudet medans en väldigt bra låt spelas i mina öron och väcker tankar. Inge bra att tänka på gamla minnen när man är ensam. Så jag funderar starkt på att åka till Katrineholm bara för att slippa vara ensam. Dock har jag ju träning imorgon och mamma sover så kommer inte kunna säga till henne. Men kommer hinna hem imorgon innan träningen så jag kan byta om och så. Och mamma brukar inte kolla in på mitt rum på morgonen, men ska nog ändå skriva en lapp så hon inte blir orolig. Låten jag lyssnar på är i alla fall väldigt bra, och texten påminner väldigt mycket om mitt liv. Men det är en annan sak. Länkar den i slutet av inlägget som kommer väldigt snart för jag vet inte vad jag ska skriva, har sån himla idé torka at the moment. Men imorgon ska jag i alla fall försöka beställa biljetterna till Sonishere för jag måste verkligen dit. Jag skiter i nu om ingen annan som jag känner ska dit. För jag måste verkligen se Slipknot igen innan dom splitras, annars så kommer jag aldrig förlåta mig själv eller något. Sen så efter det ska jag ju vara kvar i Stockholm ett tag och träffa Rolle och massa andra. Och det kommer bli underbart i hope. Juste, det är ju midsommar på Fredag och mamma tycker att jag ska följa med upp till Marita och Thomas torp, men det vet jag inte riktigt om jag har någon lust till. Så blir nog bara att sitta hemma och ta det lugnt eller något. Men hoppas resten av folket har det kul. Ska avrunda det här nu och packa lite snabbt. Hade gött!

Kisses. 

You are a big piece of my heaven

Nu är jag här och skriver igen, vet att det var ett bra tag sen jag gjorde det. Men jag har haft så mycket att göra så jag glömt bort att uppdatera. Har varit väldigt mycket i Katrineholm med grabbarna och haft jätte roligt. Var och badade 3 dagar i rad med Rasmus för att han har lika stora trisstesproblem som jag har. Så blev lite förkyld på cupen men det gjorde ingenting, jag hade roligt i alla fall. Och nu har jag varit i Göteborg på Metaltown i två dagar och verkligen levt till 100 %. Har sett: All that remains, Khoma, Anvil, At the gates och System of a down på fredagen. På lördagen såg jag: Parkway drive, Arch enemy, Meshuggah, Cradle of filth, Bring me the horizon, AVENGED SEVENFOLD<3, och lite av Korn.

Avenged sevenfold konserten var verkligen gudomlig, kan inte beskriva hur vacker bra och underbar den var! Dom öppnade med Nightmare och sen flöt det bara på med bra låtar. I en del av konserten började M. Shadows prata och medans han pratade så droppade dom skynket som hängde i bakgrunden och den ena kanten hade bara hunnit ramla ner fören jag började stört böla då jag såg att det var min älsklings bild med Johnny Christ, The Rev och Synyster Gates när dom står och håller om varandra. Och det var inte bara jag som grät. Sen spelade dom Afterlife i hans ära, och i varje låt som han skulle sjungit med i så spelade dom singback precis som dom gjorde på konserten i höstas. Det var så jävla fucking vackert så jag sket i att jag blev helt mos i publikhavet. Sen så avslutade dom med en cirkelpit tävling och sidan jag stod på vann såklart. Så nu är jag väldigt pepp på att se dom varje gång dom är i Sverige och göra min Avenged sevenfold tatuering. Och jag längtar verkligen tillbaka till konserten både i höstas och i förrgår så jag spricker nästan! Och jag gråter fortfarande så fort jag kommer och tänka på skynke sekvensen, SÅ JÄVLA VACKERT SÄGER JAG BARA! <3

Tänkte berätta för allmänheten att jag har flätat i dreads också, gjorde det på Metaltown i fredags. Så nu ska jag vänja mig vid dom ett tag, och pröva att duscha dom. Sen så ska jag beställa handtillvärkade från en tjej som är jätte duktig på att göra dreads. Det kommer bli platinum blonda och mixed strawberry blonda SE naturals, så det ser naturligt ut. Längtar som fan på att få beställa dom och sedan fläta i dom. Måste bara hitta någon som kan göra det bra. Men nu ska jag avrunda det här och ta en cigg, sen ska jag sova. 

Kisses.