Snap it, work it!

Första träningspasset avklarat på den här veckan, nu är det verkligen no mercy fram till den 14 juni. Jag har som mål att gå ner ca 15kg och komma i mina chinos som jag köpte i somras. Skäms en aning över hur mycket jag har gått upp i vikt dom senaste månaderna, så jag tänker inte avslöja det nu.

Jag har börjat träna tillsammans med Jesper, och vi kör olika delar på kroppen uppdelat på fyra dagar i veckan. Så idag har vi kört triceps och bröst. I första övningen (uppvärmning) så tror jag att jag skadade ryggen, för nu så har jag ont längs med ryggraden. Men annars så gick passet hyfsat bra, får se hur ryggen mår imorgon för då är det biceps och rygg-dag. I övrigt så har jag köpt nytt protein som jag ska börja med, och har planerat upp lite angående mina mat intag så jag inte stoppar i mig vad som helst. Har fått jätte bra tips av en otroligt duktig tjej, hon har verkligen givit mig motivation till att fullfölja mina mål. Jag tycker att ni ska besöka hennes blogg, och läsa om hennes resa: http://goingsmaller.blogg.se,
hon ska ha väldigt mycket tack! Men nu ska jag och älskling kolla på film och sen sova, ska hålla tummarna för att jag inte skadat mig allvarligt så jag kan träna imorgon.