Running to the edge of the world

Är tillbaka i Vingåker igen, kom hem i fredags. Känns inte som att jag inte hör hemma någonstans längre. Men jag var i alla fall på malma marken i fredags med mamma och marita och kollade på Jay smith och igår var jag där med Björn ch Elin. Hittade en slipknot tröja, och ett linne med Johnny Depp från Cry baby på och sen ett impuls köp som var en kjol för att det var så jävla varmt att gå med byxor. Sen åkte jag och Elin karusell, och hon vann en nalle till mig. Det var riktigt roligt faktiskt, och vi kollade på Centicore också som spelade där. Träffade min lilla Kimon också. När det var dags att åka hem hem så åkte vi runt lite i Katrineholm och hälsade på Jimmy. Sen käkade vi lite snabbt på donken och åkte hem. Och idag har jag bara målat, så nu är jag hur trött som helst även fast klockan bara är barnet. Men jag ska nog gå och lägga mig och läsa och sen försöka sova så jag kommer upp i tid imorgon och hinner måla en hel del innan Fredrik och Elin kommmer. Så jag ska väl avrunda det här och lägga mig sen. Kommer väl ett inlägg imorgon eller så.

Kisses.

This is not what i wanted.

I söndags fick jag reda på, av min kusin i Grekland, att min far ligger på sjukhus. Hans njurar vill inte samarbeta med reningsprocessen av blodet, så han ligger inne för dilays. Och nu har vi fått reda på att det är en sjukdom som ligger i släkten. Inte säkert att alla har det, men det har inte märkts på någon förutom pappa eftersom han har haft cancer och fått cellgiftbehandling. Och därför vill pappa att vi ska göra njurtest på mig också för att se ifall mina njurar mår bra eller inte. 

Det skrämmer mig, även fast det inte behöver visas på mig någonsin. Men jag är ändå rädd, vad gör jag om det är så att mina njurar är dåliga? Hur lång tid kommer det ta innan mina börjar lägga av? Jag känner verkligen inte för att bli stucken med nålar. Can someone please end this shit? Jag vill bara åka ner och hålla om min pappa nu!

Jag älskar dig pappa<3

Scary monsters and nice sprites

Orkar inte skriva så mycket, har inte hänt ett skit under dagen. Har typ bara städat mitt rum och suttit vid datorn. Just nu sitter jag och kolla på the big four med mamma och janne. Eller ja, mamma är och visar bilen för någon som skulle komma och kolla på den. Så sitter ensam och lyssnar på Slayer med Lelle. Det enda roliga som har hänt idag var väl att mamma förklarade vatten krig mot mig med sprayflaskan. Så vi sprang runt och sprutade vatten på varandra. Imorgon hoppas jag att det blir lite roligare, ska kanske vara med Elin då äntligen. Ska snart kolla på Disturbia i alla fall, och mamma ska hämta mormor och morfar. I alla fall så längtar jag tills på tisdag fredag och lördag. Ska bli sjukt skönt att åka upp till Stockholm, och få se Slipknot igen! Kommer bli sjuuukt awsome! Men just nu får jag nöja mig med Raining blood som jag suttit och väntat på att dom ska spela. Så blir att tagga Sonisphere nu. Pallar inte skriva mera nu, så får bli imorgon istället. Nu ska jag byta kanal i alla fall.

Kisses.

Nothing shocks you like a bullet hole

Har världens allergi chock så vet inte hur bra det kommer gå att skriva. Men dagen idag och varit jävligt slapp, vaknade vid 2 ungefär. Sen så gick jag ner tog en skål med yoghurt och sen satte jag mig vid datorn tills mor min började dampa loss på mig för att jag inte hade städat rummet. Så blev att riva ut garderoben först så jag kan hänga in mina kläder där. Sen fick jag ut och rökte, och då blev det att hjälpa mamma att städa ur Bettan istället. Tjänade 100 kr på det. Sen åkte vi och handlade, och lämnade pengar åt mormor och morfar men jag fick dom istället för att jag skulle diska hemma sen. Så när vi kom hem ställde jag mig och diskade, sen var det käk på en gång. Blev aldrig klar med rummet, så jag får ta det imorgon istället. Efter maten så pratade jag med Rasmus i telefon i ungefär en timma. Han hade hittat några att vara med så han och hans syster var på fest med dom. Men han är inte så mycket för att dricka så han bad mig ringa honom och jag vet inte hur många ggr han tjatade om att dricka inte är hans grej. Sen snackade vi bara allmänt tills han gick och var social med dom andra. Och verkar som dom fick roligt till slut för han har inte bett mig ringa igen. Men jag ska väl kolla klart lite på internet nu och sen lägga mig och sussa. Ska försöka komma upp skapligt imorgon. Blir nog att lägga mig i solen lite om vädret tillåter efter att jag städat. Men nu ska jag kolla klart på den dåliga filmen sen gå ut och ta lite förorenad luft. Hade gött!

Kisses.

Moments in oblivion

Var nu en vecka sen jag skrev sist. Måste bli bättre på att uppdatera bloggen känner jag. Har hänt en hel del, kan man säga. Mor min har köpt ny bil, den är riktigt najs faktiskt. Jag har varit med Rasmus och Jimmy ett par dagar. Vi gjorde inte så himla mycket, satt mest hemma och dom spelade lite då och då. Åkte hem i förrgår, för skulle ju med mamma och hämta bilen och Rasmus skulle till Gotland. Nu sitter jag bara här hemma och gör ingenting, för det finns ingenting att göra. Var med Sofia en stund idag hemma hos henne. Vi satt och spelade true or false och ät jordgubb/rabarberpaj, med vanilj sås till som blev mousse istället, som hon hade bakat. Var jätte gott. Sen satt vi bara och kollade på tv med hennes far. Fick veta också att han känner min mor, det var lite roligt faktiskt. Menmen, imorgon blire väl till att ta det lugnt och kanske ligga och sola lite. Finns inte så mycket att göra här som sagt. Men på fredag nästa vecka åker jag till Stockholm. Ska på sonisphere på lördag och se Arch enemy, In flames och Slipknot. Kommer verkligen bli oförglömligt. Måste bara komma ihåg att ladda batteriet på kameran så jag får med den och kan ta nya kort på mina älsklingar eftersom dom andra försvann när min hårddisk kraschade. Men nu ska jag sätta mig och kolla på film som går på tv, kanske ta något litet att äta. Sen hade jag tänkt att lägga mig och sussa. Kanske skriver lite imorgon om jag orkar. Ha det bra.

Kisses.